Se enkelt indlæg
Gammel 24-11-2009, 00:13   #19
Tovery
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 01-12 2008
Lokation: Skanderborg
Indlæg: 20
Styrke: 16
Tovery er ny på vejen
Ældre på job..

Jeg vil da også gerne bidrage til en lille solskinshistorie:
Som 50-årig kom jeg alvorligt til skade, men havde ikke synlige skader. KUN alvorligt whiplash, voldsom hjernerystelse (det kunne kun høres, når jeg åbnede munden samt en skadet skulder.
Kommunen gad knap nok sende mig i jobtræning, men 'noget' skulle de jo gøre, så efter 1½ år på sygdedagpenge, kom jeg på et skolebibliotek som 'sekretær'. Kunne klare 6 timer/ugl. med en masse piller.
Kom på mellemste førtidspension og arbejdede ikke de næste år.
Jeg havde en god uddannelse som bogholder, og havde kun arbejdet meget lidt med det for min datters firma, men pludselig -uden egentlig de store armbevægelser fra mig selv, begyndte jeg næsten at blive headhuntet.
For der findes faktisk mange små job som bogholder/regnskabskyndig rundt omkring. Mange firmaer har kun brug for en dame måske 5-8 timer om ugen, og de tvar lige tilpas for mig. havde endda flere tilbud på én gang
De sidste 4 år har jeg arbejdet som deltidsbogholder på et museum, og det sidste på et større museum, hvor der i forvejen var en heldagsbogholder. Så nu er jeg fri for det store ansvar, udfylder et job og får endda en pæn alm. løn.
Jeg er 65 år, og iflg. mine kolleger, regner de da bestemt med, jeg ikke rejser foreløbig
Dette være en lille opmuntring til alle jer, der håber på at kunne arbejde bare nogle få timer samtidig med pensionen. OG.. man må jo tjene knap 60.000 uden træk i pensionen.
Tovery er ikke logget ind   Besvar med citat