Emner: Anden aktør
Se enkelt indlæg
Gammel 18-10-2009, 15:17   #4
samfocus
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 18-10 2009
Indlæg: 3
Styrke: 0
samfocus er ny på vejen
Samfocus

Hej alle

Jeg mener at et sådan angreb på samfocus fortjener at modspil derfor mit svar.

Til start vil jeg gerne sige at jeg på ingen møde ønsker at blive personlig da vi ligesom mange andre i denne branche er bundet at tavshedspligt, men selvfølgelig er der 2 sider af samme sag, og da jeg personligt har været med under forløbet af denne sag kender jeg godt sagens kerne, men lad det nu ligge.

Samfocus har en struktur der tilgodese alle aspekter i at få den ledige tilbage på arbejdsmarkedet.

1: coaches i Samfocus er delvist provisions lønnede, der tilkommer dem en bonus når folk er ansat og vel og mærke fastholdt i jobbet over en periode.

2: I flere kommuner får vi først størstedelen af betalingen når den ledige er i job og fastholdt.

3: vi er kun lønnede per dag hvilket vil sige at vi ikke har nogen interesse i at "holde" på folk uden en fremgang.

Vi i Samfocus ser de ledige lige som meget som vores kunder som vi ser kommunerne, ja endda måske endnu mere, det er vores succes med at få folk i arbejde skaber os. Nu er samfocus efterhånden vokset til 15 medarbejdere derfor kan jeg naturligvis ikke være med i alle sager, men hvis nogen ønsker dialog er min telefon altid åben (40606266) i kan være med til at præge hvordan vi gør tingene, derfor er ris og ros altid velkommen, også som anonym, for vi ønsker netop dialogen for at forbedre os.

Når det er sagt er vi også mennesker og kan ikke gå på vandet eller andet, det vi gør findes der ikke nogen trylleformular på andet end hårdt arbejde, grunden til at jeg skriver dette er at vi hellere end gerne vil se folk i deres drømmejob, men det er langt fra hver gang det lykkedes, derfor bør man også kigge ind i sig selv og acceptere jobs som måske ikke lige er drømmen men et skridt i den rigtige retning.

Mit tilbud står stadig åbent om at folk kan komme forbi til vores kontor til en uforpligtende snak, eller give mig et ring, det får mange meget mere ud af end mailen jeg besvare her.

Med venlig hilsen

Peter Hulstrøm
Samfocus
[email protected]
40606266
samfocus er ikke logget ind   Besvar med citat