Se enkelt indlæg
Gammel 03-09-2009, 13:31   #2
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Connie Se meddelelser
Det er sådan, at jeg får smertestillende med trekant på, så jeg kan ikke selv køre derned - min mand kører derfor fra sit arbejde og kommer hjem og henter mig, når jeg skal møde. Dette er fire gange om ugen.
Hmm synes da ikke din mand skal bruge så mange ressourcer på at køre dig frem og tilbage. Burde du ikke blive tilbudt en taxa-bevilling i en periode. Måske ved nogen om det herinde...?? Ved din sagsbehandler det, at du ikke selv kan køre pga. din smertestillende medicin?


Citat:
Oprindeligt indsendt af Connie Se meddelelser
Kapitel 11 §42:

§ 42. Personer, der er omfattet af § 2, nr. 1-5, og som enten har behov for en afklaring af beskæftigelsesmål, eller som på grund af mangelfulde faglige, sproglige eller sociale kompetencer kun vanskeligt kan opnå beskæftigelse på normale løn- og arbejdsvilkår eller med løntilskud, kan få tilbud om virksomhedspraktik på en offentlig eller privat virksomhed.

Stk. 2. Personer, der er omfattet af § 2, nr. 7, og som modtager ledighedsydelse eller særlig ydelse efter §§ 74 og 74 i efter lov om aktiv socialpolitik, kan få tilbud om virksomhedspraktik.

Stk. 3. Tilbuddet gives med henblik på at afdække eller optræne personens faglige, sociale eller sproglige kompetencer samt at afklare beskæftigelsesmål.



Kapitel 15 om befordringsgodtgørelse, § 82. Bemærk specielt stk. 3:

[I]§ 82. Personer, der er omfattet af § 2, nr. 1, 4 og 5, og som deltager i tilbud efter kapitel 10-12, personer, som deltager i selvvalgt erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse efter kapitel 8 a, og personer, der er omfattet af § 2, nr. 7, og som deltager i tilbud efter kapitel 10 og 11, har ret til befordringsgodtgørelse, når den daglige transport mellem bopæl og stedet, hvor tilbuddet eller uddannelsen gennemføres, og retur er mere end 24 km. Godtgørelsen pr. dag kan alene udbetales for de kilometer, der ligger ud over de første 24 km. Personer, der er omfattet af § 2, nr. 1, og som ansættes med løntilskud efter kapitel 12 hos en privat arbejdsgiver, har dog ikke ret til befordringsgodtgørelse.
Ja du har ret til befordring, hvis der er mere end 24 km........
Spørgsmålet er så, hvor mange kilometer, der er til arbejdspladsen og hjem igen....
curls er ikke logget ind   Besvar med citat