Se enkelt indlæg
Gammel 08-05-2009, 21:09   #3
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Åhh, jeg er sku glad for at du har svaret, jeg var på min søns værelse og hørte rigtig højt musik på hans computer, han er ikke hjemme, men jeg kunne ikke huske mit log ind på K10 så da jeg så dit svar måtte jeg ned at hente min bærbar får intet skriveri uden musik når man drikker rødvin Jeg hører Kun for mig med Medina, fedt nok.

Nå min far er så iskold om jeg er på det ene eller på det andet, så f... ham eller hvad det har jeg aldrig fattet, jeg kan jo ikke bruge ham til noget eller kan jeg ??. Jeg har mailet med hans og min mors nære venner for jeg skal høre om min mor drak under min graviditet med mig, det kan nemlig hænge sammen med min ADHD, men for helvede hvor er det mærkeligt at man ikke bare kan ringe og spørge min far herom. Min mor drak i mine teenagerår, og min far fortalte at hun forsøgte begå selvmord, kun til mig, den to jeg stille og roligt men tænker da tit på hvordan han har det med med og min mor !!!!!

Jeg ved det ikke jeg har mine børn og han, min far "ser" dem ikke når min brors børn er der, dem elsker jeg også, men F*** ham for ikke at se mine, det kan jeg bare ikke have. Og så kan han ikke rumme at jeg er syg, det kan man vel når man er menneske eller hvad????

Jeg kan rumme alt, alle problemer, alle mennesker alt og alle så hvad fanden er meningen, skal det være sådan at man hen over sygesengen eller graven skal høre hvad der gik galt ?. Jeg kan skrå sikkert - selv efter 1½ flaske pap rød vin (vi må simpelt hen på druk en dag os i Kbh. gruppen og spille dart, det er jeg for lækker til) at jeg ALDRIG har ELSKET min mor og far, er det ikke skræmmende ????????????????????

Og hvordan har du det så med din familie ??. Jeg syntes at det er for sindssygt at man ikke kan tale sammen når der er problemer. Hvad er de bange for ?? Jeg har allermest lyst til at sige F... Dem og det var det, jeg synes simpelt hen at det er så menneskeligt småligt og uacceptabelt, hvis man elsker et andet menneske så kan man også tale om hvordan de har det. JEG HAR INGEN RESPEKT FOR PAUSER NÅR DE SKAL TAGE OVER 2 ÅR. sO F... IT. JEG ER BARE GAL ....

Jamen Helen, Nu kan jeg så se at du ikke er på igen he he, men hvordan får man så en følelseskold familie som man kan leve uden ?? Er det bare det ? Som min datter sagde da hun havde fået gaver af min far som 5 årig, dem har jeg fået af en der hedder "morfar" og han har aldrig været andet, penge og min far, så f...hAM.

ee

Nej undskyld jeg skal jo bare lære at leve med min far og bror eller skal jeg ??

Ja jeg sidder her og tænker, hvorfor er det så svært for fakmilien, at forstå når man bliver syg ??. Ofte har jeg tænkt på om det var nemmere at have kræft end at have angst, ofte har jeg faktisk tænkt at jeg ønskede at have kræft så jeg kunne komme op i himlen og se hvordan min mor har det og så var det det.
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat