Se enkelt indlæg
Gammel 08-05-2009, 19:35   #1
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Nå nu er jeg i mit lunefulde humør og skal høre jer garvede K10ére og alle andre kloge om deres forhold til familie bla. i forbindelse med deres diagnose og liv som sådan !!??

Min far er "verdensmester" på Lolland, men han ved ikke hvordan han skal håndtere mig. Vi kan godt tale sammen om løst og fast, men ikke om mine problemer som sådan. Jeg elsker at tale og håndtere andres problemer og har fx. altid gerne ville være psykoglog. Nu har jeg ikke hørt fra min far 3 måneder efter at være røget gevaldigt ned med flaget. Og jeg har bare lyst til at sige F... dig til min far og bror.

Jeg sendte min far en sms for 2 uger siden og ved at min svigerinde har opdateret ham omkring min situation for noget tid siden jeg har intet hørt. ! Er det mon bare sådan det er ?. Min mor døde af kræft for 10 år siden, og det var det. Min storebror (2 år ældre end mig) er bare som han er sløv og vil bare ikke snakke om sygdom !! .Jeg elsker min svigerinde, men for fanden, hvorfor fatter min biologiske familie intet. !!? Sådan har det altid været, men jeg føler at jeg har fattet en del og haft meget sammen med min mor, men har også været den der har forstået hende. Derfor var jeg også den eneste der nok ikke græd ved hendes begravelse for der fik hun fred.

Nå men er der andre der har det som mig, at deres nære familie (som er det eneste familie man har ) ikke kan håndtere en ???

Jamen jeg kan jo ikke blive ved med at finde forståelse for en far og en bror, der ikke kan forstå at man har brug for lidt omsorgsfuld støtte. Heldigvis har jeg klaret mig økonomisk, selv om det ikk så sådan ud og jeg troede at jeg kunne og skulle låne af min far. Han sagde så mere eller mindre NEJ og så tænkte jeg "er der noget jeg har misforstået", heldigvis fik min eksmand og jeg så solgt det hus vi havde med fri værdi, så jeg tænkte F... min far. Men fatter stadig ikke at han ikke ville hjælpe i nødens stand og det gjorde min svigerinde heller ikke, hun konfronterede ham endda med det, hvorefter han satte 15 og derefeter 20 tusinde ind på min konto, men for den da jeg har intet til overs for ham og har bare lyst til at cutte al forbindelse, også fordi han ikke ser eller holder af mine børn når han ser dem ? altså cutter forbindelse, bør man det i min siatuation. ?.

Min far har en masse penge jeg kan arve så måske burde jeg blive "hængende" og jeg vil jo gerne hjælpe ham hvis han får brug for det, men jeg fatter ikke at mennesker kan være så ignorante og følelseskolde som han. Han må da lide et sted og jeg har søgt "sandheden" men det går ikke. !!.

Sidst redigeret af Webmaster; 10-05-2009 kl. 01:30. Årsag: 2 indlæg lige efter hinanden lagt sammen til et...brug venligst REDIGER knappen for tilføjelser til indlæg
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat