Se enkelt indlæg
Gammel 08-05-2009, 13:56   #4
Crazycatlady
Hvor skulle jeg ellers være
 
Crazycatladys avatar
 
Tilmeldingsdato: 05-02 2009
Lokation: Horsens
Indlæg: 104
Styrke: 16
Crazycatlady er ny på vejen
Ville skrive noget af det samme som Razmo. Man får ikke ftp. på baggrund af, at man lider af en sygdom. Det kommer helt an på ens arbejdsevne. Der er stor forskel på folk, der lider af en borderline forstyrrelse; nogle kan arbejde og andre kan slet ikke.
Jeg lider selv af borderline (+andre psykiske og fysiske ting), og er ved at søge pension, og regner også med, at den går igennem (mangler at nævnet godkender den nu, men den er rejst af pensionsteamet efter §18). Men det er jo pga. min ikke-eksisterende arbejdsevne, og ikke pga. sygdommen i sig selv, at jeg indstilles til pension.

Men jeg synes, du skal prøve at snakke med din sagsbehandler om de her tanker. Og om at få lavet en afklaring på dit fremtidige forsørgelsesgrundlag. Det er jo ikke holdbart at blive ved med at gå sygemeldt. Din sagsbehandler kan sætte gang i, at du bliver arbejdsprøvet og får lavet speciallægeerklæringer på din ryg og psyke, så det kan blive vurderet, om pensionssagen kan rejses, eller man vurderer, at der er flere behandlingsmuligheder for dig og/eller en form for arbejde, som de vurderer, du vil kunne klare, trods dine lidelser.
Crazycatlady er ikke logget ind   Besvar med citat