Se enkelt indlæg
Gammel 18-04-2009, 22:07   #6
zuza
Jeg bor her på K10
 
zuzas avatar
 
Tilmeldingsdato: 21-08 2006
Indlæg: 6.810
Blog Indlæg: 1
Styrke: 31
zuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for siden
I sygedagpengeloven står, at der SKAL tages stilling til, om du skal have revalidering, fleks eller førtidspension, FØR kommunen standser dine sygedagpenge.

Disse afgørelser kan IKKE træffes UDEN ressourceprofil. Så hvis dine sygedagpenge er standset, og hvis din ressourceprofil IKKE er godkendt af dig - eller ikke er lavet - så er standsningen af sygedagpengene ulovlig... eller ugyldig.

Når man sættes i arbejdsprøvning, er det ensbetydende med, at arbejdsevnen er truet eller nedsat. Derfor man man så evt. sætte dig på forrevalidering, som er samme ydelse som sygedagpenge, (hvis jeg ellers husker rigtigt).

Man kan IKKE beskrive og udvikle en arbejdsevne, hvis man ikke har evt. skånebehov og skavanker og alle de andre ting med i ressourceprofilen, hvor der laves en afgørelse på baggrund af dette.
Citat:
§ 28. Før udbetalingen af sygedagpenge kan ophøre på grund af varighedsbegrænsningen, jf. §§ 24 og 27, skal kommunen anvende arbejdsevnemetoden i form af beskrivelse, udvikling og vurdering af en persons arbejdsevne med henblik på at undersøge, om den sygemeldte er berettiget til revalidering, visitation til fleksjob eller førtidspension.
https://www.retsinformation.dk/Forms...px?id=30746#K6

Men prøv at læse linket igennem med sygedagpengeloven, så står der en hel masse om, at kommunen allerede fra begyndelsen af din sygemelding skulle have lavet planer for dig... sammen med din arbejdsgiver, læge og DIG.

Og så til dit spørgsmål....

Citat:
Arbejdsevne

§ 4. Ved arbejdsevne forstås evnen til at kunne opfylde de krav, der stilles på arbejdsmarkedet for at kunne udføre forskellige konkret specificerede arbejdsopgaver med henblik på at opnå en indtægt til hel eller delvis selvforsørgelse, jf. § 16 og § 20, stk. 2 i lov om social pension.

§ 5. Kommunen vurderer arbejdsevnen, jf. §§ 6-8, på grundlag af en samlet beskrivelse og vurdering af borgerens faglige og personlige ressourcer, udviklingsmuligheder og barrierer sammenholdt med en vurdering af hvilke konkrete jobfunktioner, som borgeren kan varetage på arbejdsmarkedet.
https://www.retsinformation.dk/Forms....aspx?id=31034

__________________
Hjort siger: "Det skal kunne betale sig at arbejde." Men siger IKKE for HVEM? Zuza
"The way my luck is running, if I was a politician I would be honest." Rodney Dangerfield
zuza er ikke logget ind   Besvar med citat