Emner: Hva' nu ??
Se enkelt indlæg
Gammel 05-04-2009, 21:32   #1
OJO
Ikke aktiv pga ikke aktiv mailadresse
 
Tilmeldingsdato: 05-04 2009
Lokation: Aalborg
Indlæg: 17
Styrke: 16
OJO er ny på vejen
Hva' nu ??

Hey

Jeg var ude for en arbejdsulykke i for 9 mdr. siden. For ca. 2 mdr. siden genoptog jeg arbejdet med 2 timer om dagen. Jeg kan ikke laengere passe de arbejdsomraader som jeg tidligere kunne. Kommunen presser paa for at faa mig op i tid. Desvaerre har jeg det problem at jeg efter ca. 2-3 timer skal ned og ligge (oedelagt knae)

Firmaet jeg arbejder for vil meget gerne beholde mig og har derfor besluttet at lave en "rokade" saaledes at der bliver plads til mig paa arbejdspladsens mindst fysisk kraevende "plads" For at bestride min nye stilling tager det dels noget tid at faa skubbet dem vaek, som jeg skal tage over for og dels skal jeg ha' en del coaching for at varetage mit nye job.

Udover mine 2 timer om dagen gaar jeg hver dag til fysioterateut en gang om dagen i ca. en time. Nu vil de saa sende mig til JOBmentor om eftermiddagen. Har ogsaa lidt svaert ved at se hvordan jeg skal klare at vaere med knaet under hjertehoejde saa mange timer om dagen - det kan jeg simpelthen ikke.

Baade min laege og fys er begyndt at tvivle paa om mit knae kommer til at virke tilfredsstillende igen og vil derfor have en staerkt begraenset bevaegelsesevne. Der kan derfor (mener jeg) blive tale om at jeg permanent maa arbejde paa nedsat tid. Min akavede gang er begyndt at gi mig ondt i ryggen og hovedpine.

Men intet er sikkert - derfor undrer det mig meget at jeg skal ud og trille tommelfingre hos JOBmentor, saa laenge vi ikke ved om jeg kan forblive paa fuld tid paa min oprindelige arbejdsplads.

Alternativt kunne det taenkes at de allerede nu ville undersoege om en flexjobordning skal paa banen.

En ting mere.... er der nogle her paa forum der har erfaringer med JOBmentor i Aalborg ?

Med venlig hilsen

OJO
OJO er ikke logget ind   Besvar med citat