Se enkelt indlæg
Gammel 07-02-2009, 23:48   #2
Huldra
Har ikke tid til andet end K10
 
Huldras avatar
 
Tilmeldingsdato: 05-03 2008
Alder: 58
Indlæg: 2.134
Blog Indlæg: 17
Styrke: 19
Huldra er ny på vejen
hej Cape.
jeg har ikke svaret til dig, men sidder med de samme tanker.. min sag har så været undervejs lidt længere, og de sendte den forholdsvis hurtigt til beskæftigelsesankenævnet.
jeg frygter også at blive sendt tilbage til det fjols som havde min sag til sidst, som jeg aldrig har mødt eller aner hvordan ser ud.. for bare tanken for mig til at få det rigtigt skidt.
jeg er nu i kontanthjælpssystemet, og har fået en sagsbehandler der.. faktisk nr. 3 venter jeg på til næste indkaldelse.. men navnet kan jo nå at ændre sig.. jeg sidder fast syntes jeg, og ved ikke om jeg skal rykke for handling i det nye system, eller om jeg skal afvente svar på klagerne... jeg er jo lidt på to heste nu.. og ville snart gerne have en afklaring om jeg er på herrens mark økonomisk, eller om jeg kan få flex eller pension. for jeg har fået det værre efter arbejdsprøvning og efter konsultation hos en reumatolog.

allermest har jeg lyst til at opsøge en krystalkugle eller lign, for at få svar... det er ikke rart at leve så længe i uvished..

kan du ikke sende mig navnene på dine sagsbehandlere i en pb.. eller skrive dem her,, tænk frygten for at møde dem=bødlerne i odsherred kommune er så stor, at jeg har brug for at vide hvem de er inden jeg skal til dem... puha...kunne jo være fantastisk hvis jeg møder den ene gode ud af 10...
Huldra er ikke logget ind   Besvar med citat