Se enkelt indlæg
Gammel 01-10-2008, 13:31   #3
Neurosmølf
Ved at flytte ind på K10
 
Neurosmølfs avatar
 
Tilmeldingsdato: 26-11 2007
Indlæg: 553
Styrke: 19
Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10
Hej
En mulighed for akut hjælp ville måske være at tage ind på psykiatrisk skadestue ?
Det ville hjælpe med at dokumentere at tingene er alvorlige for familien, og måske ende med den rigtige hjælp hurtigst muligt.
Min baggrund for dette råd er at jeg mener en krisepsykolog hurtigst muligt skal hjælpe dig og din familie med støtte og værktøjer til at håndtere krisen lige nu, plus de kan måske henvise til hjælp lige med det samme.
Kontakt evt. din praktiserende læge, tal med vedkommende om sygemelding og evt. henvisning, så din egen læge er orienteret.
Vær ikke bange for psykiatri, når Du/I er i krise, i har brug for hjælp fra nogen der ved hvordan i kan lære at tackle det her, og det vil kun gøre jer stærkere.
Om der er behov for hjælp på længere sigt har jeg ingen grund til at formode, men en krise er nu engang en krise, som I fortjener hjælp til at klare.
Grunden til jeg anbefaler psykiatrisk skadestue er også at det er gratis, en henvisning til psykolog på 12 timer ved alvorlig sygdom i den nære familie kan jeres egen læge give, men der er en egenbetaling på jo , sygesikringen dækker kun en del af det.

I får tusind til støtte, jeg ved hvordan det er , desværre

mvh Nøvsen
Neurosmølf er ikke logget ind   Besvar med citat