Se enkelt indlæg
Gammel 21-02-2016, 13:36   #1
CARRIX
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 17-03 2015
Lokation: Ikast-Brande
Indlæg: 8
Styrke: 0
CARRIX er ny på vejen
Spg ang: Ansat hos ægtefælle. m.m

Vi overvejer at min kone skal starte virksomhed op for at jeg kan komme igang med mit flexjob, da jeg ikke kan finde flexjob i mit nær-område.

Jeg er visiteret til 15 T. flexjob ugentligt fordi jeg har en større depression som jeg ifølg: min psykolog aldrig kommer helt ud af, samtidigt har jeg Panikangst og kan ikke selv transportere mig selv (hverken bus,tog,bil,mc) længere væk end ca. 10-15 km fra min hjemmeadresse.

Derfor har jeg som IT-Supporter svært at finde fast timelønnet job i den lille by jeg bor i "ca 35 km til den nærmeste større by".

Vi leger lidt med tanken om at hun skal starte mig op som IT-supporter i vores nær-område hvor jeg helt sikkert godt kan skaffe private kunder og mindre virksomheder til 10-15 timer om ugen.

det har længe kun været en drøm fordi min kone har en gl gæld til sin gamle bank på 98.000,- som nu er blevet til et udlæg i vores hus på 188.000,- og vi var bange for at hvis hun starter op som selvstændig at banken ville komme efter os. vi er nu så heldige at vi har fået et arveforskud på 90.000,- så vi måske kan betale hendes gæld ud.

Spørgsmål:

1. Min kone døjer selv med en depression og kan risikere at blive fyret fra hendes job inden for kort tid, selvom hun har en §56 er arbejdet efter hende fordi hun "stadig har 4-6 sygedage om md"
??? hvis det nu sker, Hvad sker der så for mit job som jeg har gennem hende, og vil hun evt. ikke kunne modtage hjælp fra hendes arbejdslæshedskasse.

2. Hvilken virksomheds form ville være den bedste for os. enkeltmandsvirksomhed eller IVS ?

3. er der nogle andre herinde som der har startet op i ægtefælles firma, vil jeg meget gerne i kontakt med dem for at høre mere om fælder o.lign.

p.s. Jeg har ellers startet enkeltmandsvirksomhed (bierhverv) op 01-01-16 efter at have læst meget om det herinde, min jobkonsulent har også givet grønt lys for det, så det skal bare flyttes til hende i stedet og det har jeg allerede fundet ud af at det kan lade sig gøre, rimeligt let.

på forhånd tak

Sidst redigeret af CARRIX; 21-02-2016 kl. 13:49. Årsag: var ikke færdig
CARRIX er ikke logget ind   Besvar med citat