Se enkelt indlæg
Gammel 23-12-2015, 22:43   #1
vasen
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 17-05 2014
Indlæg: 1.105
Blog Indlæg: 1
Styrke: 12
vasen er ny på vejen
Question er det politik eller en kommunes fortolkning?

Er dette ok ifølge lovens bogstav?
Rhabiliteringsteam med diverse repræsentanter møder op. En eneste udtaler sig uopfordret. det er mødelederen. Ingen spørgsmål fra mødeleder eller øvrige medlemmer. Det svares nødtvunget på spørgsmål fra ut. Lægerepræsentanten tilføjer det modsatte af det der står i LÆ 265.
Afslag gives som det første og det skriftlige afslag er uden begrundelse.
Videre til pensionsteam. Jeg møder op til udtalemøde, hvor jeg stilles i udsigt at få svar ugen efter. Det er nu 4 uger siden og jeg har intet modtaget.
3 gange i kontakt telefonisk, da jeg ville sikre mig, at afgørelse ikke var sendt til en anden( oplevet at posten afleverer forkert flere gange) ikke E post mere da min pc. gik ned i 14 dage, så jeg skal modtage post via post Danmark.
Nej de havde intet sendt! Talte med en fra pensionsteamet, som oplyste mig om, at hun intet vidste, da det kun er mødelederen fra Rehabiliteringsteamet der skal afgøre min sag. Jeg efterlyste en forklaring, da et team i min terminologi betyder mere end en person. Til det sagde hun at det ikke altid er sådan de arbejder. Jeg er rystet. Er det virkeligt lovligt?
vasen er ikke logget ind   Besvar med citat