Se enkelt indlæg
Gammel 28-04-2015, 16:20   #8
de7smådværge
Klart Afhængig af K10
 
Tilmeldingsdato: 13-01 2014
Indlæg: 452
Styrke: 11
de7smådværge er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Akvamarin Se meddelelser
Det kunne godt se ud til det er sådan de tænker. At de gennem 6 måneders virksomhedspraktik vil få dig op på timer nok til at du i en lignende stilling kan forsørge dig selv uden offentlig hjælp. Hvad skal du lave i den virksomhed? Noget ufaglært?

Du kan godt klage, men du er nød til samtidig at starte i jobafklaringsforløbet.

Har du overvejet om du kan gå i gang med en uddannelse på egen hånd? Er der måske et felt du kan bruge din gamle uddannelse i, eventuelt med noget overbygning, uden dit traume aktiveres?

Det er godtnok skidt, hvis du samtidigt med du er i jobafklaringsforløb skal lave store ændringer i dine hjemlige forhold, hvis du ikke kan blive boende, hvor du bor pga økonomien. Er din sagsbehandler godt klar over, at du også står med den udfordring?
Et forsinket tak for svaret. Ja det er en rigtig skidt situation med ændringer af hjemlige forhold og virksomhedspraktik samtidigt. Min (e) sagsbehandlere har længere været bekendt med problemet, men handler ikke på det. Har ikke mulighed for pga. meget lidt SU tilbage og generel dårlig økonomi at tage en ny uddannelse. Så det hedder ufaglært de næste 30 år frem:-/ Og det er så men nok, hvad jobcenteret har i tankerne, som sagt.
de7smådværge er ikke logget ind   Besvar med citat