Se enkelt indlæg
Gammel 14-04-2015, 10:17   #1
Betina Hvejsel
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 13-04 2015
Lokation: Ringkøbing/Skjern
Indlæg: 4
Styrke: 0
Betina Hvejsel er ny på vejen
Speciel situation vedr. Fleks i egen virksom

Hej.

Jeg har fleksjob i egen virksomhed (under den gamle ordning). Jeg er ved at være for syg til at drive min virksomhed, og samtidigt står jeg af andre årsager til at miste 8500-11500kr/md efter skat, hvilket næsten helt sikkert fører til en konkurs. Jeg har en medhjælpende hustru, som også er i fleksjob (under de gamle regler). Grunden til at jeg har fleks i egen virksomhed er at jeg har kronisk middelsvær depression, PSTD, er transseksuel, har tinitus og meget dårlig ryg. Pga. de andre årsager jeg nævnte før, er jeg nu oppe på svær depression (80 på Goldbergskalaen), og streess niveauet ligger helt i top. (200 på en skala der går til 200). Så jeg har nogle spørgsmål.

Hvis jeg bliver sygemeldt nu, hvad kan jeg så regne med at få udbetalt om måneden? Hvilken indflydelse får det for min hustrus arbejde (Hun har samme score i depressionstest og stress test)?

Hvad sker der med mit fleksjob i egen virksomhed, hvis jeg går personlig konkurs? (Firmaet er I/S - altså enkeltmandsfirma). Både før og efter en evt. sygemelding?

Hvordan er mine muligheder for at få førtidspension?

På forhånd tak for alle seriøse svar.

Kh. Betina Hvejsel
Betina Hvejsel er ikke logget ind   Besvar med citat