Se enkelt indlæg
Gammel 27-06-2014, 10:44   #1
Whattodo
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 02-10 2007
Indlæg: 250
Styrke: 17
Whattodo er ny på vejen
Hvad mere kan jeg gøre?

Den korte version:
Jeg sidder godt og grundigt fast i systemet.

Jeg er kronisk syg, psykisk. Stationær, ikke flere behandlingsmuligheder i forhold til bedring, kun for at forhindre forværring (bla gentagende depressioner)
Udtalelser fra psykiater, psykolog om at jeg har varigt nedsat arbejdsevne, og at jeg kan få det værre, hvis ikke de skånehensyn overholdes.

Jeg har været i arbejdsprøvninger - sidste sluttede i okt 13 efter ca 6 mdr.

Pt står jeg med en kommune der nægter mig rehabiliterings team møde. De nægter fordi de mener at der ikke er substans for er ressourceforløb og ikke mener at min arbejdsevne er afklaret i forhold til fleks. Min sagsbehandler mener dog at jeg burde foran rehabiliterings teamet - men chefen siger nej.

Jeg har to anker inde ved Ankestyrelsen, men dem forventer jeg ikke afgørelse på før næste forår. Jeg er ramt af gensidig forsørgerpligt, og min kæreste er ved at lede efter ny bolig, da vi på sigt ikke holder til dette.

Jobcenteret vil have mig i ny arbejdsprøvning før de vil tage stilling til mere i min sag - jeg er pt sygemeldt med depression, hvorfor jeg på ingen måde kan deltage i en arbejdsprøvning, og mener så heller ikke at den skulle være nødvendig. Sidste arbejdsprøvning endte på 12 timer.

Er der overhovedet mere jeg kan gøre pt., ud over st bryde min familie op?
Whattodo er ikke logget ind   Besvar med citat