Se enkelt indlæg
Gammel 08-06-2008, 12:37   #13
zuza
Jeg bor her på K10
 
zuzas avatar
 
Tilmeldingsdato: 21-08 2006
Indlæg: 6.810
Blog Indlæg: 1
Styrke: 31
zuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for siden
Det er også hårdt arbejde, Risa... Det slider og dræner.

Citat:
fritaget for aktivering mv. pga. sygdom og dermed reelt ikke står til rådighed på arbejdsmarkedet?
Det er lige netop det, der er problemet med alle de lorte-statistikker. De er totalt ubrugelige, fordi ingen kan gennemskue noget som helst... heller ikke dem, der laver dem, for de aner ikke, hvad eks. fleksjob er, hvilken ydelse, ledige fleksere er på osv.

Men jeg vil tro, at de 49.000 er de arbejdsmarkedsparate, inkl. aktiverede, mens match-gruppe 5 er blandt de 22.000, som ikke er "ledige".

Men een ting er helt klar og tydelig. Der er laaaaangt flere end 50.000 ledige, og det bliver kun værre af at inddrage ledige a-kasse-medlemmer.

Der er tallet måske også endnu højere, hvis statistikken ikke medregner aktiverede a-kasse-medlemmer i lighed med aktiverede kontanthjælpsmodtagere.

Den såkaldt lave arbejdsløshed bruges udelukkende til at presse befolkningen, hente udenlandsk arbejdskraft ind osv., så lønningerne kan presses og som et "redskab" til at piske de sidste ledige med.

Hjorten kan jo ikke "piske" de ledige, hvis der er høj arbejdsløshed, for så er der jo ingen job at piske med.

Statistik er løgn... husk det.

__________________
Hjort siger: "Det skal kunne betale sig at arbejde." Men siger IKKE for HVEM? Zuza
"The way my luck is running, if I was a politician I would be honest." Rodney Dangerfield
zuza er ikke logget ind   Besvar med citat