Se enkelt indlæg
Gammel 03-01-2014, 01:29   #31
halse
Skal snart betale husleje på K10
 
Tilmeldingsdato: 16-02 2008
Indlæg: 883
Styrke: 17
halse er rigtig godt på vej
@ Kimsen.

Du skriver så meget ævl at jeg dårligt ved hvor jeg skal starte.

Mht. til dokumentation.
Jeg synes du skulle tage at fremlægge din egen dokumentation i stedet for at besvære andre med opgaven.

Jeg har ikke kendskab til pornoproducentens motiver. Men det burde være åbenlyst , at med øget fattigdom følger øget kriminalitet , prostitution mv. Jeg forstår ikke hvordan et voksent menneske kan sætte spørgsmålstegn ved det.

Jeg synes du i al din selvtilstrækkelighed har en nedladende og arrogant attitude i forhold til folk der går en svær tid i møde.

Du insinuerer , ja siger faktisk ligeud af posen at alle fortrædelighederne skyldes umådeholdent overforbrug. Og opstiller herefter en lang række forslag til at skære i budgettet.
De fleste ganske gode , for dem der altså har et budget at skære i.

Hvis man får ca. kr. 5.800,- før skat plus lidt håndøre i boligsikring , er det næppe overforbrug der er problemet.

I mangel på argumenter henfalder du til den go'e gamle traver om at trække ”gamle dage” frem som sammenligningsgrundlag for nutidens proplemmer ( fattiggård mv.).
Man kan altid opstille et skrækscenarie der er værre end det aktuelle i en debat. Men det legitimere ikke urimeligheden.

Jeg kender ikke din livssituation. Om du er fleksjobber , førtidspensionist eller andet.
Men er du på overførselsindkomst kunne jeg opstille tilsvarende sammenligningsgrundlag ( fra gamle dage ) , som argument for at fratage dig din ydelse , eller sætte den ned til et beløb under den internationale fattigdomsgrænse. Gad vide om du da ville være ligeså forstående for omvæltningerne der måtte følge.

I øvrigt også morsomt du skriver Citat: ”faktisk har folket aldrig, ALDRIG været tilfreds”

Og ignorerer World Happiness Report der år efter år placerer Danmark på en klar og utvetydig førsteplads netop som ”verdens mest tilfredse folkefærd”.

Ok tænkte jeg , du følger måske ikke så meget med i den daglige nyhedsdækning. Man kunne godt sidde tilbage med det indtryk når man læser dine indlæg.
Men senere henviser du til selvsamme undersøgelse , hvor vi er placeret på den mere tvivlsomme førsteplads som ”verdens lykkeligste” :-)

Det er sikkert rigtigt vi er verdens mest tilfredse folkefærd. Men det tolker jeg ikke nødvendigvis positivt. Jeg ser det mest af alt som udtryk for vi forholder os for ukritisk , nærmest apatisk til samfundsstrukturen og magtapparatet der ligger bag. Formodningen understøttes af undersøgelser der udstiller danskernes naive autoritetstro.

Spørg 100 tilfældige mennesker , og jeg vil garanterer over halvdelen vil svare Danmark har verdens højeste kontanthjælp , folkepension mv.
I det hele taget verdens bedste velfærdssystem!
Man skulle da være et utaknemligs skarn hvis man med denne ”visdom” var særlig utilfreds med tilværelsen.

At Postulatet har sin oprindelse fra mennesker der sidder på midlerne , eller står for fordelingen af dem , og følgelig har en interesse i at opretholde vildfarelsen går disse menneskers hoved forbi. Og at de sjældent består et nærmere eftersyn ryger også hurtigt i glemmebogen.

Kritik og selvstændig tankevirksomhed er en by i Rusland.

Sidst redigeret af halse; 03-01-2014 kl. 01:34.
halse er ikke logget ind   Besvar med citat