Se enkelt indlæg
Gammel 01-10-2013, 16:12   #19
keheii
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 15-09 2013
Indlæg: 29
Styrke: 11
keheii er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af curls Se meddelelser
Selv 2 mennesker med samme diagnose reagerer forskelligt på sygdommen, og derfor kan ens sagsbehandler ikke altid alene vurdere, hvor maksimalt mange timer én person kan klare. De gør det sikkert kun for at motivere, selvom det fra en borgers side måske ikke ser sådan ud. Men du skal selv være med til at sige fra, hvis du mener, at grænsen er nået... Og evt. få lægen med indover, som kan bakke dig op... For kommunen skal jo respektere de skånehensyn, som en borger har.

Ja man kan være heldig at finde et job selv, som man synes godt om. Jeg har selv fundet de jobs, jeg har været i/er i. Det job jeg er i nu er faktisk på et rimeligt højt niveau, og jeg er dybt taknemmelig over, at de valgte mig til jobbet dengang, jeg søgte det - fandt stillingen på jobindex. Det er bare om at gå til den.. være kreativ osv... Jeg fik endda 2 andre jobtilbud, da jeg søgte flere steder både formelt og uformelt.

Er man heldig at være i fleksjob, kan man altid få sat timer ned, hvis man finder ud af, at man ikke kan holde sig til de antal timer, man er blevet ansat til. Det kræver selvfølgelig, at arbejdsgiveren også er med på det.

Tag en ting ad gangen, og hvis du bliver visiteret som fleksjobber, bør jobcentret jo også vejlede dig videre om fleksjobordningen.
Undskyld mit sene svar Curls, Har ligget syg. Super at høre at du er fastansat og tilmed har været headhuntet Tak for svaret
keheii er ikke logget ind   Besvar med citat