Se enkelt indlæg
Gammel 21-07-2013, 19:29   #9
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Nucca Se meddelelser
Jeg har ikke længere min fagforening inde over, da de tilsyneladende synes min sag var for svær og trak sig - har så siden skiftet og er nu ikke længere medlem.

Jeg får ikke sygedagpenge pga. varighedsbegrænsningen, og fordi jeg er stationær (og uden yderligere behandlingsmuligheder). Kommunen anerkender til dels, at jeg er stationær, det skriver de selv i afgørelsen, men de skriver så samtidig, at jeg bare skal arbejde med motivationen, så skal min arbejdsevne nok forbedres til det ordinære arbejdsmarked. Der er selvfølgelig klaget over denne afgørelse, men kommunen fik medhold.

Jeg har bedt sagsbehandler indhente lægeoplysninger, men dette har han ikke gjort. Jeg har så i stedet bedt min læge skrive et brev (alternativt LÆ165 til sagsbehandler), så jeg håber dælme hun støtter op her (hun er først tilbage fra ferie i morgen). Skal siges, at hun støtter ret godt op om min sag, men jeg ved jo ikke, om hun i mellemtiden har været på et fikst TERM-kursus (jeg har efterhånden ikke tiltro til nogen i systemet, derfor frygten, som egentlig ikke er reelt begrundet i forhold til min læge).
Popiae er også en af dem der altid spørger til fagforeningen i sdp. sager ikke mindst og det skal man evt. også inddrage hvis det er. Men ofte forslår de ingenting i ens sag, så tag dig ikke af de har bakket ud i din sag.

Det lyder dog som en meget mærkelig begrundelse for sdp. stop, specielt når du er stationær. Jeg mener dog at jeg allerede har været "inde over" din tråd for jeg husker lidt omkring det med argumentation omkring motivation, meget underligt. Kan du ikke linke din sdp. sag her, så vi lige kan få den repeteret "igen"..

Nå men det mest mærkelige er at kh. kører et regi og sdp. noget andet!! Jeg røg jo selv ud af sdp. i 2007 og da jeg ikke kunne modtage kh. valgte jeg at gå i afklaring i 2008 først. Her blev der ikke spurgt så meget indtil min tidligere sag udover at den selvfølgelig "var der". Min daværende sagsbehandler sagde at alle har ret til en afklaring. Man kan komme direkte fra gaden og anmode om afklaring af sin erhvervs/arbejds -evne, så det gik vi igang med derfra!!

Så man forstår jo ikke helt systemet og heller ikke efter det nye. Det lyder meget godt med et ressourceforløb, men kan det evt. relatere til et tilsvarende rehabiliterings forløb?

Ved godt at ressourceforløb er for de få, men derfor kan man jo godt forklare evt. sags gang "for at nå dertil" fra kommunens side af, alle har jo ret til at få forklaret reglerne, men det gør man jo så heller ikke i sdp. regi!!
__________________
Enteneller

Husk at checke www.pensionsinfo.dk for dine muligheder for udbetaling af f.eks TAE ((Tab af Erhvervsevne) ydelse) under evt. pensionsordninger.

Sidst redigeret af Enteneller; 21-07-2013 kl. 19:33.
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat