Emner: dr 2 lige nu
Se enkelt indlæg
Gammel 23-05-2013, 15:45   #12
halse
Skal snart betale husleje på K10
 
Tilmeldingsdato: 16-02 2008
Indlæg: 883
Styrke: 17
halse er rigtig godt på vej
Ja så fik vi lige luftet den indre svinehund.

Det er da en besynderlig form for bodega logik , at man med dagpengeaftalen skulle lægge sig efter laveste fællesnævner som velbeslåede Martin Breum lægger op til.
Han får på intelligent vis blandet æbler og pærer sammen. Og får derigennem held med sit virkelige forehavende , at skabe splid på de bagerste geledder.

Dette indslag er et skoleeksempel på hvorledes ”del og hersk” princippet udføres til kryds og slange. For dem der ikke kender det – slå det op.
Men det drejer sig kort fortalt om at skabe splid , jalousi og misundelse blandt pøblen. For derved at undgå fokus og aggressioner vender sig mod toppen af samfundspyramiden/magten.

Dagpengeaftalen har intet med de kommende kontanthjælpsforhandlinger at gøre. Det ville være forfejlet , hvis enhedslisten eller medlemmer inden for regeringen , undlod at presse på for at forbedre vilkårene så meget som overhovedet muligt for de udfaldstruede.

Forbedrede forhold for denne gruppe truer ingenlunde kontanthjælpsmodtagerne , tværtimod.
Jo mere barren løftes for én udsat gruppe , jo større bliver presset for at løfte den for andre også.

Nu er man blevet enige om at de udfaldstruede skal have et beløb , der er et par hundrede kroner mindre end kontanthjælpssatsen. Det er ikke fem øre for meget efter min mening.

Sidst redigeret af halse; 23-05-2013 kl. 15:53.
halse er ikke logget ind   Besvar med citat