Se enkelt indlæg
Gammel 12-04-2013, 02:32   #64
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Jah "friheden" til at skifte køn er selvf. også en del af "frihedsuniverset"...


Citat:
Oprindeligt indsendt af Sejlerinden Se meddelelser
Du kan lige så godt lade være med at provokere ham, han er bare ved at dø af grin over dig, og det skal du ikke havde på samvittigheden.
Det er jo fint nok, hvis ham der Sejler-manden kan holde næsen over vande, når han nu døjer så meget med så megen latterkrampe ;-)

Han har da i hvert fald "friheden" til at forsøge, det bedste han evner ... mere ka' der vel ikke forlanges af ham ... og med al respekt for "frihedsbegrebet" er det nok ikke korrekt at tvinge ham til det :-)

BTW: Går han alligevel ned med flaget ka' det vel omkonteres til en besparelse på de offentlige udgifter?


Citat:
Med hensyn til hustruvold, de få frihedelskende mænd jeg har kendskab til, er i hvert til fald ikke typen der mishandler sine hustruer.
Fint I / du ka' nøjes med at banke hinanden på plads ... og få lidt (gebyr) bank til kaffen som en ekstra krølle på halen ;-)

For "friheden" til at modtage rudekuverter med rykkere, det er jo også en del af virkeligheden for en del ;-)


Citat:
Her i DK skal man helst opføre som den store grå masse, ligesom i DDR før i tiden.
Hum ... ja, det lyder jo bestemt ikke rart!

Jeg har rejst lidt derover, som hum ... turist ... før muren faldt ... så ... ja ... det var en speciel oplevelse ...


Men hvad holder jer egentlig tilbage til at frasige jer ethvert (incl økonomisk) tilhørsforhold til DK og så ellers bare dampe af til sydhavsøen?

Hvis I finder en ubeboet én af slagsen, så kan I vel bare stille jeres mølle og store (hjemmelavede? - man har jo friheden til selv at kunne, ikk') bil(er)op der?


Citat:
Før i tiden havde vi et hus, dette hus lå i Fredericia kommune, der var lovgivet om at man f.eks. ikke måtte have udvendige antenner, ens bil måtte ikke være over 2,5 meter høj, og man måtte absolut ikke opstille vindmøller, det må man i det hele taget ikke nogle steder, for såvidt husstandsvindmøller.
Her ude på landet, hvor der er mange km til den nærmeste rigtige nabo i samme klassement, her ka' vi prutte lige så meget vi vil udendørs, også selv om vinden er i den rigtige / forkerte retning (alt efter temperament).

Anderledes må det være ombord på en bette jolle, hvor der kun er plads til at krybe i køjen sammen. Her byder alm. dannelse vel, at man lægger bånd på sin "frihed" til at fjerte i den fælles sovepose, for ikke at ætse lungerne helt væk hos den elskede? =8-)

Fortsat go' tur sydover ... men vær særlig forsigtig, når i sejler ind i pirat farvand! DK har ikke råd til at betale løsepenge ... for finanskrisen strammer ved i jo godt osv ...
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat