Se enkelt indlæg
Gammel 30-03-2008, 16:02   #22
Mette Alleslev
På vej til at lære K10
 
Mette Alleslevs avatar
 
Tilmeldingsdato: 28-03 2008
Lokation: Føllenslev
Indlæg: 4
Styrke: 0
Mette Alleslev er ny på vejen
Hej igen. ;-)
Jeg skulle lige hente min datter.
Jeg har ikke samarbejdet med nogen som helst i forhold til 'Cafe Sygemeldt', andre end Susanne, naturligvis. - jeg er jo lige startet i torsdags. ;-).

Der i mod fortæller jeg vidt og bredt om 'Cafe Sygemeldt' - også til dem, der repræsenterer "Systemet", for dem møder jeg jo her i vores ret lille Nordvestsjælland. ;-).

Det, jeg fortæller er, at jeg synes - og ved, at der mange, bedre måder, at hjælpe såkaldte "udsatte grupper" (Systemets betegnelse) videre i deres liv, end den måde, det foregår på.
Det gælder både de børn, unge & forældre, jeg har arbejdet med i 25 år, og alle andre, der har brug for samfundets hjælp til at komme videre. Ikke som samfundet synes, de skal, men til det, der er det bedste for den enkelte. Jeg mener, det er det 'Cafe Sygemeldt' står for for sygemeldte og ledige flexjobbere.

Så det er en pudsig oplevelse for mig lige pludselig at blive set som en repræsentant for "systemet". ;-)
Jeg, der gennem tiderne har trættet utallige politikere, medarbejdere, kolleger & venner med min evindelige fastholdelse af, at vi mennesker altid gør vores bedste, og at vi hver især har en masse talenter, styrker og muligheder. Uanset, hvilken alder, uddannelse, kultur - eller som her - livssituation, vi befinder os i. ;-). Og at vi har krav på det bedste. Og det er kun os selv, hver i sær, der ved hvad det er. Mener jeg.

Jeg ville elske en god udveksling om alt dette i Real Life. der er jo lige så mange historier, oplevelser og meninger, som vi er mennesker.

Så jeg bakker i den grad op om Hejdien´s ide, om at komme på besøg. ;-)
Hvis det bli´r i København, vil jeg se om jeg kan rydde min kalender.

Min drivkraft i alt hvad jeg gør er:

"Du ved noget, jeg ikke ved.
Jeg ved noget, du ikke ved.
Kunne vi forestille os, at vi ta´r hinanden
i hånden og følges ad"

Og nu vil jeg sige TAK for en spændende & inspirerende udveksling og gøre det, der altid gi´r allermest mening: være sammen med mine 2 dejlige teenagetøser.

Lys & varme hilsner
Mette
__________________
MetA

Sidst redigeret af Mette Alleslev; 30-03-2008 kl. 16:04.
Mette Alleslev er ikke logget ind   Besvar med citat