Se enkelt indlæg
Gammel 05-12-2012, 13:28   #1
Stute.
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 30-08 2011
Lokation: Vejle
Alder: 40
Indlæg: 17
Styrke: 13
Stute. er ny på vejen
hva kan jeg så forvente nu??

her er min historie- forkortet, så det er til at ha med at gøre. Det jeg ønsker at få ud af det er lidt en ide om hvor jeg måske står i hht fleks el andet mm.

Da jeg var 14 stod jeg med ulidelige smerter i først den ene skulder, så den anden. Udover allerede at ha bøvl med knæ og ryg.

Den daværende læge fylder mig med gigtpræperater og jeg skal lave øvelser/svømme ect.

Intet virker- jeg går til noget fys halløj hvor jeg får massage og ultralyd. Det virker her og nu mens det står på ellers ikke.

Jeg har lavet mange forskellige øvelser, svømmet mm. Holderm ig i gang i det tempo og med de ting jeg kan stille og roligt.

Jeg har on/off været på kontanten da det aldrig er lykkes mig at kunne fastholde et job pga smerterne. Dermed har jeg jo ik kunne spare nok op ved en a-kasse.

Efter 15 års råben om hjælp - lykkes det i år at blive undersøgt. Den første reumatolog ville ikke give mig en diagnose men påstod at jeg abre havde myoser pga mine muskelspændinger som jeg har!!)

Jeg kom på Vejle sygehus, hvor de sagde kronisk smertesyndrom - skulle dog undersøges hos en overlæge for at være sikker. Det blev jeg i går og fik så at vide jeg har fibromyalgi (han ville hellere kalde det smerte syndrom!!), men lovede at skrive fibromyalgi i papirerne.

Jeg har igen været i arbejdsprøvning. De ner færdiggjort. Kommunen mente jo jeg bare skulle arbejde fuldtids. Min vejleder har indset det ik lader sig gøre.

Hun indsender til udvalg, og henter dermed de sidste lægelige papirer i januar. Jeg har hele tiden sagt fleks job, så går ud fra det sendes til udvalg om dette... (Ved ik hva udvalget hedder?).

Men hva så? Hva skal der ske nu?

Pt. i min praktik 5 timer om dagen har jeg haft 1-2 sygedage pr uge/14 dag. Fordi jegi k har kunnet pga smerter. (Får dog ik medicin da min nuværende læge selvfølgelig ik vil fylde mig med alt muligt uden at kende diagnose).

Hva kan jeg forvente fremadrettet set? Flere arbejdsprøvninger fordi man ik vil give mig fleks? De taler jo om at kan man arbejde 20 timero m ugen erm an selvforsørgende nu!

Men ingen vil ha en der har så mange sygedage og er så tit med influenza/forkølelse mv formegentligt pga fibroen som kan gøre ens immunforsvar svækket/modtageligt over for virusser mm? Hva så?
__________________
Be you - Be proud
Stute. er ikke logget ind   Besvar med citat