Se enkelt indlæg
Gammel 25-11-2012, 15:45   #5
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af luffen Se meddelelser
Mange tak for svaret.

sdp. stoppede jo som sagt fordi jeg er rask nu, så der er intet at klage over der, ikke udover sagforløbet men det gider jeg slet ikke, er bare glad for at være rask og klar igen.

Jeg skal lige have fat på den statusattest mandag og have den sendt til akassen så håber jeg der kommer en afklaring på det, grunden til akassen reagere sådan er nok fordi der i kommunes afgørelse om stop står at jeg var uening i de ting der stod i min statusattest og det tolker akassen som om jeg siger jeg stadig er syg og vil have sdp, men grunden til jeg på et møde med kommunen kommenterede fejl i statusattesten er at lægen har skrevet ting der ikke passer og prøver at redde egen røv ved at dække over læge fejl i forbindelse med min indlæggelse på sygehus og senere behandling, men da jeg udtalte disse ting på mødet i kommunen havde jeg jo ikke regnet med det ville blive brugt imod mig en dag, som nu i deres skrivelse om stop af sdp som akassen så skal læse for at behandle mine dagpenge.

Det er simpelthen alt for besværligt og være i det system, jeg har fuld forståelse for at love og regler skal overholdes men i ved også at vi der havner i disse systemer tit kan føle os hjælpeløse og som kastebolde.

Jeg håber der kommer en afklaring for mig snart og ønsker det samme for alle jer andre der kæmper rundt i papir masserne.
Søde luffen,

Jeg er pt. på vej mod min anden indstilling til ftp. foranlediget af kommunen. Jeg forsøgte tilbage i 2007 også at raskmelde mig da kommunen smed mig ud af sdp. så jeg er her heller ikke for sjov, men fordi jeg er syg.

Hvis man ikke kan stå model til arbejdsmarkedet og evt. fagforening så er det jo det. Hvis man er rask efter en sygemelding, så er det jo bare ud og søge arbejde, så slipper du for det der pippernippenhed med fagforeningen og kommune. Efter min mening er der altså arbejde f.eks i butikkerne ikke mindst i denne juletid. Hvad har du arbejdet med tidligere? Så var du jo fri for at de skulle grave i din sag, når du er rask til at arbejde.
__________________
Enteneller

Husk at checke www.pensionsinfo.dk for dine muligheder for udbetaling af f.eks TAE ((Tab af Erhvervsevne) ydelse) under evt. pensionsordninger.
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat