Se enkelt indlæg
Gammel 18-11-2012, 14:22   #1
opel
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 17-07 2012
Indlæg: 7
Styrke: 0
opel er ny på vejen
Menneske skæbne ....

Hej alle sammen !
Dette er min alle første skrivning her men, jeg har læst på kryds og tværs i k10.
..... Jeg er en mand på 48 år som har været på arbejdsmarked i næsten 20 år. Aldrig var jeg sygmeldt længere end 5-10 dage per år.
Har fået diagnose diskusprolaps i 2005, men med hjælp af piller og terapi magte jeg at fortsæt med min arbejde.
I 2009 fik jeg hajærteblodprop men efter 14 dage sygmelding kom jeg tilbage på arbejde.
Men sidste år i Oktober måned blev jeg akut indlagt på sygehus og skulle opereres for blindtarmbetendelse. Men da jeg vågnede op 6 timer efter sagde min kirurg til mig at jeg blev opereret for tyktarmkræft som de har fundet i stedet for. Jeg fik sådan et chok (!!!!!) og havde meget svært med det. Forkært diagnose med blindtarm og så kræft ......
Efter 2 uger på sygehus og en måned efterfølgerne da hjemme for at kommer sig over, var jeg udsæt for problemer efter problemer. Næste 6 måneder gik jeg igennem kemoterapi .....
Efter 120 dage i sygfravær fra mit job (halvvejs igennem kemo) fik jeg brev fra min arbejdsgiver - en fyreseddel ! Endnu et chok ! Fyret trods at jeg har i flere omgang haft snak med ledelse og jeg sagde til dem at min plan er efter behandling kom tilbage på arbejde.
Efter 4 måneder kemoterapi fik jeg kæmpe andfalde af hoved pine med svimmelhed. Fik nogle piller som skulle hjælpe med det. Hjælp ikke. Var hos fysioterapeut, kiropraktor og har prøvet akupunktur og kraniosakral terapi. Intet hjælp. Min neurolog har konstateret spændinghovedpine og prøvede forskelige medicin men min hovedpine har jeg stadigvæk. Næste uge skal jeg til Glostrup hovedpine center for at finde en rigtige diagnose og muligvis rigtig hjælp.
I forbindelse med min hoved pine og min depression samt stress og forvirring henviste min egen læge mig til en psykiater i Marts måned. Jeg er stadigvæk i terapi hos ham.
Jeg blev opereret en gang til i min mave for 4 måneder siden.
............ Nu er da gået 1 år efter jeg er sygmeldt. Kommune har kaldt mig til en samtale i forbindelse med sygdagpenge stop i slutning af den måned. De har også sendt et skema - resurseprofil som jeg har udfyldt og afleveret. Min SB sagde at han skal bede min psykiater om en vurdering af min helbred og han skal informere mig om kommunes beslutning. Da blev også sagt at måske eneste mulighed for mig er at søge kontant hjælp. I torsdags fik jeg parthøringbrev hvor de skriver at kommune stopper mine sygedagpenge. Jeg har mulighed til at skrive til dem hvis jeg har nogle kommentar før de sender mig en endegyldig beslutning. Min psykiater skrev :
"Det er således ikke muligt at sige noget meningsfuldt om uarbejdsdygtigheden varighed."
Og i kommunes brev står da :
"På baggrund af denne vurdering mener vi, at på nuværende tidspunkt ikke kan iværksatte yderlige aktiviteter, der kan støtte din tilbagevenden til arbejdsmarkedet."
Idag er jeg i sådan en forfærdelig situation. Jeg er syg og har det dårlig. Har ikke nogen indtægt fra næste måned. Kontant hjælp får jeg ikke fordi min kone er i arbejd. A kasse fra min Fagforening får jeg heller ikke fordi jeg ikke er rask. Jeg føller mig snydt og svigtet fra alt og alle. Det kan ikke være rigtigt at jeg mister alt kun fordi jeg er hård ramt af sygdom.
Hvad kan jeg, hvad skal jeg gøre nu ??? Er da nogen da kan hjælper mig med en god råd ?
På forhånd tak til alle.
opel er ikke logget ind   Besvar med citat