Se enkelt indlæg
Gammel 03-10-2012, 13:42   #20
Haltefanden
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 16-08 2012
Indlæg: 37
Styrke: 12
Haltefanden er ny på vejen
Post

Hej Tigul

Jeg havde faktisk svoret at jeg ikke ville kommentere noget herinde, men blot læse med og lære af folks erfaringer og sådan..men da jeg læste din historie var jeg simpelthen nød til at kommentere på den.

Jeg er selv bipolar med 4 (jep 4 - min psykiater var maaaajet rundhåndet ) forskellige personlighedsforstyrrelser, atypisk spiseforstyrrelse og sådan lidt OCD smidt oveni hatten. Yes - Thats me. Jeg har selv været igennem diverse medicin eksperimenter, akarin, cipralex, fontex, sertralin, zoloft, remeron... you name it. Til sidst endte jeg ved en fantastisk psykiater der fjernede alle former for ssri fordi som han sagde: de har en yderst begrændset virkning på personer med personlighedsforstyrrelse - jamen goddag mand økseskaft, ku det ikke have været fedt hvis de andre havde tænkt den tanke?

Efter jeg er blevet trappet ud af alle de her SSRI og er kommet i behandling med Lamotrigin imod mine bipolare svingninger har jeg fået det langt bedre - faktisk så godt at jeg nu læser min kandidat på universitetet!

Tilbage til sagen - din historie rørte mig virkeligt netop fordi jeg selv har prøvet at stå hvor du står og jeg ville virkeligt ønske jeg kunne hjælpe dig bare lidt.. Jeg synes du er utroligt stærk fordi du holder dette ud og fordi du rækker ud imod folk på dette forum for at få lidt hjælp og gode råd.

Må jeg spørge hvorfor du ikke ønsker at tage Lamotrigin?

Jeg vil anbefale dig at kontakte din læge og kræve - Ja KRÆVE - at blive udredt hos enten en privatpraktiserende psykiater eller i det offentlige. Ingen er tjent med at leve som du gør nu og bestemt ikke når din læge åbenlyst ikke aner hvad fanden han/hun har gang i. Jeg troede faktisk ikke det var tilladt at udskrive medisin man ikke vidste noget om - men der har jeg vist taget pænt meget fejl

Jeg håber du har det bedre idag end du havde igår og jeg håber virkeligt at du har det bedre imorgen end du har idag således at du snart er dit eget selv igen
Haltefanden er ikke logget ind   Besvar med citat