Se enkelt indlæg
Gammel 11-09-2012, 16:44   #1
Kid2
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-08 2012
Indlæg: 32
Styrke: 12
Kid2 er ny på vejen
Ressourceprofilen?

Hej allesammen. Håber der er nogle herinde som kan hjælpe mig med mine spørgsmål.
vedr. min ressourceprofil, hvor tit skal den opdateres?

I 2009 blev jeg sygemeldt første gang, og på et "kursus" blev der placeret en bærbar computer foran mig, og så skulle jeg lave min ressourceprofil. Bagefter var der en "lærer" som læste den og godkendte den.

Er det den rigtige måde at lave ressourceprofil på?

I 2011 stoppede min revalidering, da jeg ikke kunne gennemføre, og jeg kan se i min ressourceprofil at der sidst er skrevet i den i november 2011.
Jeg har ikke lavet noget i profilen siden 2009, men kan forstå her på k10 at den skal laves i samarbejde med sb. Er dette korrekt så er der vist noget galt med min sagsbehandling.

Har læst vedr. ressourceprofilen herinde på k10 dette:

Ressourceprofilen skal udarbejdes af sagsbehandleren i kommunen i samarbejde med borgeren i en fremadrettet proces.
Hvis ressourceprofilen ikke er udarbejdet af sagsbehandleren, lider den af sådanne mangler, at den ikke kan bruges som grundlag for en gyldig afgørelse om førtidspension.
Ankestyrelsen lagde vægt på, at udarbejdelse af ressourceprofilen er en myndighedsopgave, som ikke kan uddelegeres.


Gælder ovenstående tekst kun førtidspension, eller er det generelt når der skal laves en ressourceprofil?

Har været til ca. 6 møder siden januar 2012, og der er der ikke blevet snakket ressourceprofil. Og jeg har sagt til min sb flere gange på disse møder at jeg ser min arbejdsevne som truet af mit helbred, skal sb ikke skrive sådanne udtalelser fra mig ind i ressourceprofilen?

Sorry hvis det hele lyder lidt rodet, men tankerne flyver rundt i hovedet på mig. Står til at miste sygedagpengene første januar, og prøver på livet løs at finde muligheder for at anke og blive forlænget så jeg kan være forberedet når den tid kommer.
Kid2 er ikke logget ind   Besvar med citat