Emner: højeste FP
Se enkelt indlæg
Gammel 10-07-2012, 20:57   #5
meriadol
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-10 2011
Indlæg: 32
Styrke: 13
meriadol er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af helenekr Se meddelelser
Tænker om det med overvægten kan hænge sammen med, at behandlingsmulighederne skal være udtømte?? (eller er det kun for os på den nye ordning)?

For hvis en læge mener der KAN komme en bedring hvis vægten reduceres, så kan den jo strande der, hvis ikke det bliver afprøvet?

Blot nogle tanker jeg gør mig, for jeg har hørt, at højeste førtidspension næsten er lige så svær at få, som efter 2003....

Du har faktisk helt ret, der står noget med at alle muligheder skal være udtømte, men jeg mener der ligger en scanning, som viser at det ikke bliver bedre.
Og kan man basere et afslag på, at der måske vil være en lille rest af erhvervsevne om mange år, er det ikke mere, hvordan det er nu.
Men det ser ud til at sagsbehandleren ud af mange ting lige har slået ned på dette( måske fordi det kan bruges til et afslag), men status er lige nu, at jeg ikke kan gå mere end 10-15 skridt, fordi spinalstenosen klemmer på nerverne ned til benet.
Jeg ved f.eks. at der står at den oprindelige afgørelse der foreligger på, at man i sin tid har fået FP, skal indgå i den nye afgørelse ved sagsbehandlingen af en forhøjelse, og den del af det har han slet ikke berørt.
Han går også imod sin egen lægekonsulent, der skriver at man ikke kan tabe sig inden for en realistisk tid, når man vejer det, jeg gør.
Jeg ved også at min overvægt til dels skyldes de problemer, som jeg først fik FP på, men mærkeligt nok går han slet ikke ind i det.
Det virker nærmest som om han bare behandler den som en ny sag efter de nye regler
meriadol er ikke logget ind   Besvar med citat