Se enkelt indlæg
Gammel 08-04-2012, 09:46   #5
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Yes §27 stk. 1 nr. 1 - 7 er biblen i forbindelse med evt. forlængelse af sygedagpenge. Hejdien har flot listet og "forklaret" den ovenfor.

Du SKAL kunne komme under et af numrene for at kunne opnå forlængelse. Derudover skal dine lidelser være stationære, men du siger at du endnu ikke er færdig diagnosticeret hvis overhovedet??

Det er meget typisk indenfor sygedagpenge regi, at man ikke briefes omkring §27, det er et lidt tys, tys hvis man kan sige det sådan. Det er altså denne du skal tale med din sbér om forlængelse efter og det kan godt være at hun bliver overrasket over at du er på forkant med tingene selvom dit sdp. udløb er lige om hjørnet.

Som Hejdien også skriver skal du partshøres, altså varsels omkring evt. sdp. stop senest 2 uger før udløb. Derved skal du komme med din begrundelse for hvorfor du skal forlænges og ihht. hvilket pkt.

Man kan ikke "bare" være syg under sdp. man skal afklares så man kan komme videre derfra. Derfor er det ligeledes vigtigt at kommunen sørger for at de undersøgelser der evt. er brug for i din sag, iværksættes og afsluttes under sdp. så det kan belyses om du kan forlænges. De kan forlænge udløb således at ventede undersøgelser kommer med og det må du anmode om således at din situation belyses fuldt ud.
__________________
Enteneller

Husk at checke www.pensionsinfo.dk for dine muligheder for udbetaling af f.eks TAE ((Tab af Erhvervsevne) ydelse) under evt. pensionsordninger.

Sidst redigeret af Enteneller; 08-04-2012 kl. 09:50.
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat