Se enkelt indlæg
Gammel 18-03-2012, 02:35   #12
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af supersus Se meddelelser
Det er noget der er kommet fra et højere led, det med at man skal bevise hvem man er, det har noget at gøre med sorte og hvide penge fik jeg engang fortalt i en bank. Det er faktisk noget alle banker skal gøre.
Humm det har jeg aldrig fået besked på, og hvis jeg får er de da velkommen til at lukke min konto, jeg er nemlig ligeglad, de børnepenge kan da bare smuttes ind på mandens i stedet for... anden bank.

Manden har altså heller aldrig fået den besked heller ikke da han for godt et år siden skiftede.

Jeg NÆGTER at forevise min dåbsattest, selv da jeg fandt min bio fam var en kopi af mit sygesikringsbevis, sendt med posten nok, ikke fordi de ville da helst have fat kopi af pas eller kørekort, men jeg har ingen af delene, og vil sten sikkert heller aldrig få det.
Har jeg buskort kan de få lov at SE det sammen med sygesikring, de får edder rønme ingen kopier, og da slet ikke hvor mit person nr er på.

Uden indtægt ikke råd til at rejse, og ikke råd til et pas.

Kørekort tør jeg s q ikke, ikke for min skyld men for alle andres, jeg VED jeg ikke kan styre farten, jeg kan ikke få nok og jeg kan pga dobbeltsyn på bække øjne ikke tåle lyset fra modkørende biler i mørke (når vi kører må jeg kigge væk, det skær i øjnene (gør mega ondt og er møg ubehageligt) tvinger jeg mig til at se, bliver jeg kortvarigt blind) Mine briller hjælper ikke de gør det faktisk kun værre, om end de fjerner dobbeltsynet. By-belysning er intet prob, det er de der kortere oplyste områder, der volder problemer.
Gode solbriller (læs i 500 og op kr klassen fra en optiker) virker *gg* men hey køre med mørke solbriller midt nat, så kan jeg jo ikke se når der ikke kommer biler.

Se lige lille mig med 120-30 stykker på en alm landevej en mørk nat og en modkørende som ikke blænder ned (eller er sen til det hvilket 9 ud af 10 faktisk er) = temmelig lang tid jeg ikke kan se, og se væk kan jeg jo heller ikke, jo det skal s q nok blive sjovt for en af os, elle for en stærk holdbar bil, nu der skal leges kylling.

Så ingen kørekort til mig, lige som jeg helst ikke kører på min scooter når der er mørkt, der er det dog knap så slemt, men det ændrer ikke på at det er drøn ubehageligt.

Næ så må de s q undvære mig som kunde, og kommer jeg en dag til penge (det gør jeg når de gamle dør, MANGE! af dem endda) vil jeg straks hæve dem fra mandens konto og gemme dem (hvilket vi her i hytten er gode til, det bliver man som geocacher ) for dem skal banken s... ik have glæde af, når de stiller krav om at jeg skal bevise hvem jeg er via ting der koster penge og er MEGET personlige... aldrig mit liv, inden vil de ha mig eller også vil de ikke.

Og jeg er sådan set hamrende ligeglad med om det bare er endnu et af de der, vi vil have kontrol med vores borgere tiltag, for bankerne har (haft) mulighed for at sætte hælene i.

u/nem har jeg altså heller ikke, manden brokker sig alt tid ifb skatteopgørelse, men det er jeg ligeglad med, jeg vil IKKE! ha det, det temmelig upraktisk ind i mellem, men jo flere vi er der sætter hælene i, jo mere vil det gå op for dem inde på borgen af vi er TRÆTTE af deres magt tyranni, vi er NØD til at sige fra, hvor vi selv kan se os selv i øjnene.

Fint for mig med sygesikringsbevis og nr, det er okay at man ved hvor mange borgere der er og at de kan følges på en praktisk måde (læger, skat ol) men vi er mere end godt på vej over i magt liderlighed og kontrol virksomhed fra statens side, og det vil jeg ikke stå model til.

Lige om lidt begynder de s q at proppe chips i os også, til at starte med frivilligt men hen af vejen via tvang, det er jeg ikke 2 sek i tvivl om, og jeg vil gøre ALT i min magt for at få indprintet mine børn (og børnebørn) at de skal kæmpe imod.

Nej jeg har intet imod at banken vil være sikker på at jeg er den jeg siger jeg er, jeg kan sagtens møde op der nede personligt, og de må gerne SE mit sygesikringsbevis, lige som jeg gerne højt fortæller navn og nr, men er det ikke nok for dem, så kan de s q undvære mig som kunde.

Faktisk var det fremgangsmåden da jeg skulle hæve (veksle var det faktisk) min julegave sidste år, hvis bare jeg mødte op personligt var det fint nok (de skulle være sikker på jeg var mig) at de så ikke måtte udlevere mere end få tusinde (husker ikke lige beløbet) uden andet var aftalt på forhånd, kunne jeg godt have brugt at vide, men skidt så måtte vi jo så bare vente den der uge, og bede om henstand for regningerne så længe.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat