Se enkelt indlæg
Gammel 15-02-2012, 13:40   #18
dudde
Hjemmevant på K10
 
duddes avatar
 
Tilmeldingsdato: 21-03 2011
Lokation: Fyn
Alder: 57
Indlæg: 233
Styrke: 14
dudde er ny på vejen
Jeg vil lige komme med en lille update og stillet et enkelt spørgsmål.
Min sag ligger i BAN, men jeg synes at jeg selv måtte gøre noget for at komme videre. Jeg kontaktede kommunen og bad om at komme i arbejdsprøvning. Her må jeg sige at jeg blev positivt overrasket.

Jeg var til samtale med en socialrådgiver som derefter videregav min sag til en Jobkonsulent. I fredags var jeg til møde med jobkonsulenten. Hun har i mellemtiden ringet til mig flere gange, med spørgsmål og information om hvilke virksomheder, hun havde talt med.

I dag (onsdag) ringede hun så igen og fortalte, at hun havde fundet en mulig praktikplads til mig. Vi skal så have arrangeret et møde med virksomheden og aftale nærmere.

For 2 uger siden kom jeg pludselig i tanke om min sundhedsforsikring!!!! Hvorfor havde jeg dog ikke tænkt på det i forbindelse med lang ventetid hos psykiater???
Forsikringen dækker op til 12 behandlinger og jeg var til udredning hos Psykiater Kurt Mølgaard, Vejle i går.

Jeg har endnu ikke fået noget på skrift, men forstod at jeg minimum fik disse diagnoser:
Ængstelig personlighedsforstyrrelse
Dystymi
Social angst
Hvilke jeg er fuldstændig enige med ham i. Jeg skal nu fortsætte i behandling hos ham og håber bare at jeg kan overkomme en arbejdsprøvning samtidig med behandlingen.

Nu til mit spørgsmål: Er der noget som jeg især skal være opmærksom på i forbindelse med arbejdsprøvningen (som jo er helt frivillig). Her tænker jeg på om der er særlige ting som skal være opfyldt for, at kommunen vil godtage denne arbejdsprøvning hvis jeg evt. senere skulle finde på at søge flexjob/pension?
dudde er ikke logget ind   Besvar med citat