Se enkelt indlæg
Gammel 25-01-2012, 13:36   #8
Zentamor
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 06-11 2011
Indlæg: 207
Styrke: 13
Zentamor er ny på vejen
Det er mere interessant, hvis alle der syntes at det er SÅ uretfærdigt med dèn forskel på udbetaling af førtidspension efter 2003, kan komme med en måde/metode der kan tilfredstille ALLE modtagere. Der er to takster og uansèt hvordan den end vendes og drejes, så ER det billigere med èn husleje, det er billigere med varme, man varmer jo ikke dobbelt op fordi der er to mennesker i en hustand, vand er måske ikke billigere i vandforbrug, men man sparer under alle omstændigheder diverse afgifter, som er langt det dyreste på en vandregning - man sparer en hustandsforsikring og man sparer en licens - har man telefon og pc ellers, hver for sig, så kan man også dèr spare.

Det er helt forkert at tale om at man mister (i runde tal) 3000 kr, det er IKKE 3000 udbetalt da man jo skal svare skat, også, af dèn forskel der er på taksten for en enlig og på taksten for en gift/samlevende.

I trådstarterindlægget vil en person, (i runde tal og højt sat, kommer jo an på skatten), miste 1500 kr. udbetalt, plus 1000 kr. i boligsikring. Men til gengæld kommer der en person mere ind, som IKKE skal betale husleje o.s.v for sig selv.

Kan man virkelig i dagens Danmark, for de 2500 kr. sammenlagt den ene person mister ved at skifte sats, virkeligt betale husleje, varme, vand, forsikring, licens, pc og telefon? Selv hvis to pensionister flytter sammen, og hver især mister 2500 kr. så vil det stadigvæk være billigere og skal der en større lejlighed til, så kan der stadigvæk søges bolisikring.

Man kan jo også gå den anden vej og ikke hele tiden fokusere på gifte/samlevende sats, og sige - det er uretfærdigt at enlige skal have en høj sats - de må som os andre nøjes med den lave.

Men så er der jo lige forskellen på, at være to om èn husleje o.s.v og så være èn person også med husleje o.s.v.

Dèr hvor uretfærdigheden er, at der yderligere kan trækkes for gifte/samlevende, og det er uretfærdigt for dem der fik pension før 2003.

Men da de fleste syntes det er SÅ uretfærdigt med forskellige takster, så er det dejligt med bud på hvordan det SÅ skal være - så alle er tilfredse og ingen føler forskelsbehandling.

Men sjovt nok, så kommer de aldrig

Sidst redigeret af Zentamor; 25-01-2012 kl. 13:45.
Zentamor er ikke logget ind   Besvar med citat