Se enkelt indlæg
Gammel 03-01-2012, 22:56   #5
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Når arbejdspladsen har dig i fleksjob, så skal de tænke på, at du er jo ansat på fuld tid, men blot arbejder på nedsat tid.

Arbejdspladser som har fleksjobbere ansat har faktisk pligt til at rette sig efter de "sociale kapitler" som det kaldes. Det vil sige, at de SKAL tage hensyn, især fordi sådan nogen som os ville få det svært f.eks. at få et nyt job igen, hvis de bare fyrer en hvis man f.eks. ikke kan arbejde de antal timer som man plejer eller har for mange sygedage...

Man kunne spørge denne person, om man vil

1) Have dig til at arbejde 25 timer om ugen med mange sygedage?
2) Have dig til 21,5 timer og bevare dig på arbejdspladsen?

Der er en dom, hvor en handicappet fik erstatning for at blive fyret, fordi arbejdspladsen ikke ville gøre noget for at bevare denne på arbejdspladsen, også selv efter møder med fagforeningen osv... Så fagforeningen gik i retten, og den handicappede fik sin ret og erstatning.

Er der en over denne leder? Hvis ja, måske det var en god idé at tale under 4 øjne med denne chef om pres fra denne leder? (en fortrolig samtale)

Når din leder vil holde møder med dig, kan du så ikke bare selv tage en fra fagforeningen med som bisidder? (som støtte) Også selvom lederen ikke ligefrem bryder sig om det.

Det var lige mine tanker.
curls er ikke logget ind   Besvar med citat