Se enkelt indlæg
Gammel 28-12-2011, 13:19   #3
sannemus
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 08-10 2009
Lokation: Odense
Alder: 61
Indlæg: 382
Styrke: 15
sannemus er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Ricky M. Se meddelelser
Det jeg kender til den slags "rundbordssamtaler" har fagforeningen altid været inde over...

Du har grundlæggende set samme rettigheder som de andre ansatte i virksomhgeden som har "normale" vilkår. Og er du i fleksjob, burde din lille nedgang i tid jo ikke have en økonomisk omkostning for din arbejdsgiver.

En fagforening kan reelt set ikke "indkalde" til et møde mellem de nævnte personer, så der har lederen ret, men de kan jo fpreslå en samtale, og det er da en dårlig leder, hvis han/hun i det mindste ikke vil lytte til evt. gode forslag
Tak for dit svar, Ricky

Fagforeningen har lige netop kun foreslået et møde med alle implicerede med henblik på, hvordan jeg kan blive i mit fleksjob.

Fleksjobkonsulenten har aldrig oplevet en leder, der først selv foreslår at fleksjobansatte går ned til 21,5 t/uge, for derefter at forlange at vedkommende går tilbage til 25..
desværre kan vi først holde møde i uge 2 eller 3, så jeg skal starte på de 25 timer på mandag. Det indebærer så, at jeg skal arbejde 7 timer 2 dage i træk...

Er pt. i total krise over det, men det er altså vilkårene.

Jeg vil meget gerne beholde mit job, selv om fleksjobkonsulenten siger, at jeg gerne må stoppe, når de nødvendige hensyn ikke kan overholdes. Men jeg ved da også godt, at det kan blive vanskeligt at være på arbejdspladsen, når jeg nu har involveret fagforening osv..

Det er noget rigtig øv....
sannemus er ikke logget ind   Besvar med citat