Se enkelt indlæg
Gammel 14-11-2011, 16:06   #7
Mai-Britt
Ikke aktiv pga ikke aktiv mailadresse
 
Mai-Britts avatar
 
Tilmeldingsdato: 19-01 2007
Lokation: glostrup
Alder: 58
Indlæg: 434
Blog Indlæg: 1
Styrke: 18
Mai-Britt er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Håber Se meddelelser
Forældre til handicappede skal til at få mulighed for at få større TA, når de er hjemme for at passe deres handicappede eller syge børn ifølge avisen.dk. Og det er jo godt!!! Grænsen bliver rykket fra 20.241 til 27.500/md

Karen Hækkerup udtaler, at det er vigtigt for hende at de sikrer "at familierne kan få deres tilværelse til at hænge bedre sammen". Fantastisk!

Og lige så fantastisk det er, lige så undrende står jeg overfor hvorfor varighedsgrænsen for sygedagpenge ikke er kommet lige så hurtigt i stand!! Og hvorfor os der er sygemeldte og som så belejliget ryger på ægtefælleforsørgelse åbenbart ikke har noget krav på, at få vores tilværelser til at hænge bedre sammen. Jeg synes det er fantastisk at der er mulighed for TA omend jeg nok må indrømme, at jeg er lidt overrasket over størrelsen.....synes faktisk det er temmelig meget. Jeg ved godt, at det ikke er noget forældrene på nogen måde har bedt om, ønsket eller kan gøre for, men det har folk på ftp jo heller ikke fx.

Nu skal det ikke lyde som om jeg har ondt et vist sted over at nogen kan få TA!! Men jeg undrer mig blot over at forældre til et handicappet barn har mulighed for at få så meget mere end fx. en handicappet voksen på ftp.
Helt enige lige mine ord da jeg så det på tv2 news
Mai-Britt er ikke logget ind   Besvar med citat