Se enkelt indlæg
Gammel 09-11-2011, 00:42   #13
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Hvis din drøm er fleks og/eller alment job, så vil de fastholde dig i den drøm, da de meget nødigt vil give en pension og dermed ødelægge drømmen.

Håber du vægter dine ord nøje når du er under udredning. Og nogle drømme skal man ikke fortælle andre om. I hvert fald ikke hvis man vil udredes inden 2020!

Men der er jo også den mulighed at dine papirer fortæller sit eget tydelige sprog, og at visse drømme bare aldrig går i opfyldelse......

Jeg gik engang på kursus med en der var skizofren og hun troede hun var en meget kendt designer, og hun malede kruseduller på alt og fremviste os sine fantastiske kreationer (som jo ikke var andet end streger og cirkler), og når vejlederen spurgte hvad hun ville, så lød svaret at hun ville til Paris for der kendte hun alle de store designere, hun var også datter af Coco Chanel og havde været en stor inspiration for hende. Selvom Chanel døde i 1971 og hun selv var født i 75'

Hun fik førtidspension meget mod sin vilje, for hun var så overbevist om at hun kunne en hel masse. Tænker ofte på hende med et stort varmt smil. Selvom hun var så syg, så rummede hun så meget interessant og det var ikke kedeligt at være sammen med hende, for hun var lynende intelligent på rigtig mange områder.

Ok, det er da et sidespor der ville noget
Fik pludselig sådan en trang til at dele hende med jer. Muligvis fordi jeg lige har set filmen Coco Chanel og kom til at tænke på hende igen.

Undskyld.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat