Se enkelt indlæg
Gammel 25-07-2011, 11:45   #1
Fluddi82
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 25-01 2011
Lokation: syddanmark
Alder: 42
Indlæg: 11
Styrke: 14
Fluddi82 er ny på vejen
Question en masse uvidenhed efter et tankevækkende besøg.

Hej allesammen. Jeg skriver dette indlæg, da jeg har haft et tankevækkende besøg af en sygeplejerske som jeg er tilknyttet ved distriktpsykiatrien og dette har har næsten gjort mig søvnløs. Jeg skal på Reva til november da jeg pt går sygemeldt med en opereret ankelledbåndsskade og er stat. 1 november.
Det er meningen at jeg mest skal afprøves i forb. med en evt ftp men sygeplejersken sagde netop at deres nuværende erfaringer undergravede en ftp hvis man "kun" var psykisk belastet. Så hvis man var mest eller "kun" psykisk belastet gav de ikke Ftp mere...... Jeg er begge dele med piskesmæld som den fysiske lidelse. Men iflg sygeplejersken så skulle jeg regne med at blive sat i kassen mellem flex og ftp og det betød at jeg kunne forvente KH så længe det var muligt, da minimum flex er de der 12 timer og jeg i en periode er god mellem 12-15 timer det koster bare en 3-4 måneders sygemelding hvis jeg har haft 15 timer pr uge i en 3-5 måneder (og det fatter kommunen bare ikke. De presser og presser selvom de godt ved at jeg knækker og derfor sagde sygeplejersken bare at Reva oz presser og presser og udnytter jeg er for svag til at sige nej og så vil jeg ende ved siden af kasserne ift mine papirer). Mit spørgsmål er om man godt må det?? altså putte folk mellem 2 kasser og så bare lade mig stå der?? Eller har jeg mulighed for at klage et eller andet sted?? Skrive et brev til en eller anden minister?? For jeg tænker da at det er da ikke rimeligt at der er MULIGHEDEN for at putte os ned mellem 2 kasser og så bare lade os stå?? For mit vedkommende er uvisheden den mest lammende faktor og jeg tror næppe jeg er den eneste. Hvad kender I andre til proplemet?? er det virkelig noget jeg skal ligge søvnløs over eller hvad?? For sådan som det blev givet op, så blev jeg sku noget så sur på samfundet!!! ÆV!!
Hvad har I gjort på Reva for ikke at ende mellem de 2 kasser?? Eller er I endt der?? Jeg takker for alle de svar der kommer.....
KNUS
Fluddi82 er ikke logget ind   Besvar med citat