Se enkelt indlæg
Gammel 19-07-2011, 22:16   #1
logikeren
Slettet bruger
 
Tilmeldingsdato: 25-10 2009
Indlæg: 324
Styrke: 15
logikeren er ny på vejen
Min livshistorie kort fortalt: Staten ødelagde alt

Så i tror de røde er bedre end de blå? Tro om igen!

Den kommune jeg voksede op i som barn var en rød kommune. Ræverød. Det var nemlig en S-SF kommune.

Og den var medvirkende til at ødelægge mit liv. Det samme var den daværende røde Nyrup-regering som oprettede en specialskole for autister.

Nu tænker i sikkert, at en specialskole for autister (både med høj og meget mild grad) er lykken. Det er det så IKKE. Disse specialiserede steder er nemlig specialiseret i at nedbryde mennesker og forsøge at bygge dem op igen i DERES design/støbeske. Klassisk socialdemokratisk. Klassisk rødt. Ligesom man så det i Sovjetrusland i 1920'erne og 1930'erne!

Jeg passede ikke ind i folkeskolen og blev placeret i en specialskole for autister som 11-årig. Og hvad skete der? De nedbrød mig. Lærerne rakkede konstant ned på mig og fortalte mig konstant, at jeg intet var værd. Og enhver stillen spørgsmål til dem og deres metoder resulterede i afstraffelse.

F.eks. havde jeg en kontaktlærer som en dag gav mig en besked. Jeg forstod ikke helt beskeden, og bad om en uddybning. Men han nægtede og rendte sin vej. Jeg gjorde derfor ikke hvad jeg fik besked på. Da han så et kvarter efter kom tilbage og så at jeg ikke havde gjort hvad jeg fik besked på, straffede han mig med at jeg ikke måtte læse eller sidde ved computeren resten af dagen. Og jeg kunne ikke få ét ord indført eller forsvare mig selv. Han hidsede sig op og råbte mig ind i hovedet.

Gentagende gange, flere gange om ugen i 7 år kom jeg grædende hjem til mine forældre og fortalte om mishandlingen. Men mine forældre var så hjernevaskede af det socialdemokratiske cirkus, at de nægtede at høre på mig.

Det var først da jeg endelig forlod dette ******* af en heldagsskole at det gik op for dem hvad det havde gjort ved mig. For jeg udviklede psykoser, hørte stemmer og så ting. Jeg blev initiativløs. Og blev førtidspensioneret.

Socialdemokraten Nyrup har ødelagt mit liv.

Den dag idag har jeg stadig flashbacks til tiden på specialskolen. Alt hvad der blev sagt, blev brugt imod mig. Konstant afstraffelse. Konstant rakken ned på mig. Konstant tvang. Tvangsarbejde, ja vi skulle lave tvangsarbejde for personalet som bare sad og drak kaffe.

Og forældrerne får/fik bare at vide at det var OS (elever) den var gal med, og at de ved/vidste bedre.

Jeg ønsker virkelig, at den skole bliver nedlagt. Først når den er nedlagt og lærerne bliver straffet for deres gerninger kan jeg få fred.

Sidst redigeret af logikeren; 19-07-2011 kl. 22:48.
logikeren er ikke logget ind   Besvar med citat