Se enkelt indlæg
Gammel 03-12-2010, 01:32   #24
Multe
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 03-11 2009
Lokation: Århus
Indlæg: 1.634
Styrke: 16
Multe er ny på vejen
Mener egentlig det fremgår ret tydeligt i loven om fleksjob. I bekendgørelsen om fleksjob står der fx:

Kapitel 4

Betingelser for og beregning af tilskud til selvstændigt erhvervsdrivende, der har varige begrænsninger i arbejdsevnen og opfylder betingelserne for fleksjob

§ 4. Støtte i form af tilskud efter § 75 i lov om en aktiv beskæftigelsesindsats kan udbetales til personer, der driver selvstændig virksomhed som hovedbeskæftigelse.

Stk. 2. Ved vurderingen af, om en person er selvstændig erhvervsdrivende, anvendes reglerne i §§ 2 og 3 i Arbejdsdirektoratets bekendtgørelse nr. 1303 af 14. december 2005 om drift af selvstændig virksomhed, jf. dog § 5.

Stk. 3. Den selvstændige virksomhed skal inden for de sidste 24 måneder have været udøvet i sammenlagt 12 måneder og i et omfang, der kan sidestilles med lønarbejde i over 30 timer pr. uge.Stk. 4. Ved vurdering af, om beskæftigelseskravet efter stk. 3 er opfyldt, bortses fra perioder på indtil 2 år, hvori der er ydet godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste efter lov om social service §§ 42 og 119 samt ydelser efter lov om sygedagpenge og lov om ret til orlov og dagpenge ved barsel. Ved ydelser efter lov om børnepasningsorlov bortses fra perioder på indtil et år. De nævnte perioder medfører en udvidelse af perioden på de 24 måneder i stk. 3.

Citat slut.

Men alt er jo muligt for den der forsøger, fx med en dispensation... -men at sige, der IKKE skulle være arbejde i et firma hvor der bl.a. skal laves moms, og skatteregnskab osv. er måske lidt "uskyldigt"... -og definationen på at være selvstændig er IKKE om der er en arbejdsbyrde, men fx om man er momsregistreret...

Og med hensyn til det faktuelle spørgsmål er svaret stadigvæk: Ja, man kan godt få et CVR. nr. som fleksjobber


.
__________________
Hva' man har, det har man... -resten ka' de vise som respekt!

Sidst redigeret af Multe; 03-12-2010 kl. 01:44. Årsag: Tilføjelse...
Multe er ikke logget ind   Besvar med citat