Se enkelt indlæg
Gammel 28-11-2010, 21:09   #2
Whattodo
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 02-10 2007
Indlæg: 250
Styrke: 17
Whattodo er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Gizmo Se meddelelser
Der har jeg sikkert været heldig med min kommune. De har faktisk gået meget på, at det er mine personlighedsforstyrrelser, der ligger til grund for godkendelse af min ftp. Altså at det er derfor, at jeg ingen arbejdsevne har.

Det her er sakset fra lægeskønnet, men det står mange steder i mine papirer, og alle har lyttet rigtig meget til kommunens psykolog, der har testet mig og skrevet konklusion på det. Det er nok hende jeg kan takke for, at jeg har fået min ftp igennem sådan rimelig "nemt".
Tusind tak gizmo

De læge/psykiater udtalelser jeg har fået i sin tid, der har de egentlig ikke koncenteret sig om at beskrive hvad min pers.for. gør for min arbejdsevne .. men fx. at jeg spærer ben for mig selv med mine forsvarsmekanisker - hvor jeg jo kan læse, at de anerkender at dine er der, og de er en del af ens tilstand

Jeg kom i behandling, som 22 årig .. og ja, jeg er så 29 nu .. og siden jeg var 18 har jeg været on/off inde i kommunens system .. tør ikke tælle sammen, hvor mange år jeg til sammen har været på kontanthjælp - nasser det er mig haha .. ej nu må de snart give mig den credit, at jeg ikke sidder fast i systemet for sjov, og give mig lidt ro.

Pt. er jeg ikke i behandling, og har ikke været det i ca . 1½ år, så kommunen har snakket om at indhente en ny psykiater vurdering på mig - fra en psykiater jeg ikke har været ved før .. er da ligefør jeg ser frem til det
Whattodo er ikke logget ind   Besvar med citat