Se enkelt indlæg
Gammel 27-07-2010, 10:57   #10
Synf
Føler sig hjemme på K10
 
Synfs avatar
 
Tilmeldingsdato: 19-07 2010
Lokation: Fyn
Indlæg: 46
Styrke: 14
Synf er ny på vejen
Hej igen Vovse

Det er helt bestemt rart, at de starter på en ny ressourceprofil, hvis den anden er fyldt med løgne – men som jeg ser det, så skulle ressourceprofilen jo gerne vise (i hvert fald for mig), mit sygdomsforløb, og at det er gået stærkt ned ad bakke.
Derfor bliver jeg harm, når de ikke tager den anden med – udfylder den nye – og måske slet ikke kan finde den gamle, fordi de er gået over til et nyt system.
Lige ang. usandheder, så er jeg glad for, at f.eks. referater også bliver låst, når de er skrevet. Jeg havde en beskæftigelsesmedarbjeder, som for det første slet ikke havde læst mine papirer og derfor ikke engang vidste, hvad jeg havde arbejdet som i fleksjob - og hvorfor/skånehensyn (men bare skulle have mig i arbejde igen hurtigst muligt), og for det andet senere kom med egne diagnoser om sygdom og vurderinger om raskmelding i et referat. Det klagede jeg over, og får temmelig sikkert en ny næste gang. Så dét der med låsningen kom mig til gode - det var min sikkerhed. Fordi det stod sort på hvidt, og ikke kunne rettes/slettes


Hej Tøjvask.

Jeg vil også meget gerne have en førtidspension - for min egen fremtids skyld. Jeg har stadig år tilbage, som jeg gerne vil have noget godt ud af – på trods af smerter. Der er stadig en mulighed for, at de ikke bliver værre, hvis jeg passer på mig selv. Det bliver aldrig bedre. Og så vil jeg så gerne have ro.

Men seneste udmelding fra kommunen er: ”Der sættes ikke afklaring i gang med henblik på førtidspension”. Begrundelsen er, at jeg er fleksjobber, og at der derfor allerede er kompenseret for den nedsatte arbejdsevne.
Og at jeg skal i gang med aktiviteter der afklarer muligheder – og ikke begrænsninger.
Fair nok – lige bortset fra, at de fra kommunen IKKE har set på mine begrænsninger siden 2003. I profilen fra 2008, var der kun nævnt, at jeg havde været på kursus og startet et praktikforløb. Intet om ressourcer og vigtigst: heller intet om barrierer, nye smerter, sygeforløb osv. Min økonomi og sociale netværk har også forandret sig betydeligt siden da. Jeg er blevet skilt og er helt selv.
Ja, det er ufatteligt hvordan kommuner af og til behandler syge mennesker. Jeg synes faktisk at jeg hørte – for ikke så længe siden – at kommunerne var blevet pålagt fra regeringen, at de skulle behandle sygemeldte ordentligt...
Tak for dine gode ønsker


Hej Kathleen.

Ja, men sikke en dejlig drøm Nu skal jeg heller ikke være uretfærdig, for der sidder virkelig nogle sagsbehandlere ind imellem, som er supergode.
Jeg har så bare lige på det seneste været lidt uheldig.. Og dog – for var jeg ikke kommet på dét ressourceprofilopdateringskursus (dér var den igen), og havde jeg ikke kigget på førtidspension, så havde jeg stadig ikke fundet ud af, hvor galt det stod til for mig. Så lidt held i uheld er der da engang imellem

Tak for jeres svar alle tre

Kh Synf

Sidst redigeret af Synf; 27-07-2010 kl. 11:03.
Synf er ikke logget ind   Besvar med citat