Se enkelt indlæg
Gammel 18-07-2010, 11:09   #2
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Tulle79 Se meddelelser
Hej

1: Forhandling af løn, er det noget jeg selv bare kan gøre med Davidsen eller hvad?

2. Kontrakt, er der noget jeg skal være ekstra opmærksom på at der står nævnt i sådanne en.
Ang. forhandling af løn betaler kommunen kun tilskud til mindstelønnen på overenskomsten på dit arbejdsområde, men du kan selv forhandle dig til en højere løn hos arbejdsgiveren.

Kommunen har ansvaret for at sørge for at papirerne er i orden med kontrakten mellem kommunen og arbejdspladsen. Jeg har prøvet at stå i samme situation, hvor kommunen ikke havde ordnet kontrakten endnu - de var ret langsomme, det tog mindst et par mdr. Ryk gerne i dem - det synes jeg, du skal gøre. Det er en god idé at holde et møde - jobkonsulenten, dig og arbejdsgiveren. Selve ansættelseskontrakten mellem dig og din arbejdsgiver må du sørge for, at der står, at du er under skånehensyn.

Citat:
3. A-kasse skal jeg melde mig ud af, men vil det være en ide at forsat betale til efterløn?
Du skal ikke være i a-kassen længere, men det er en god idé at være i en fagforening, hvis der senere kan dukke problemer op på arbejdspladsen. Som fleksjobber skal du betale fleksydelsesbidrag for at få "efterløn" (det hedder så fleksydelse for alle fleksjobbere). At være i en fagforening er op til én selv at afgøre, om man vil være medlem af den. Du skal melde dig til fleksydelsesordningen hos kommunen. De skal informere dig om fleksydelsesordningen - og de har pligt til at vejlede dig i fleksydelsesordningen mv..

Citat:
4. Er der andre stedder hvor man som Flexjobber kan få noget ekstra tilskud eller rabatter som jeg skal være opmærksom på. (Ville ikke gøre noget da vi nu i 7 mdr. har levet af min mands indkomst - da kommunen lukkede kassen efter 12 mdr. sygedagpenge.. )
Nej, der findes ikke sådanne rabatter til fleksjobbere ligesom til f.eks. til førtidspensionister. Forhåbentligt har du klaget over sygedagpengestop dengang? Du er måske blevet afklaret på "kontanthjælp" og er siden hen blevet visiteret som fleksjobber?

Du kan læse mere om fleksjobordningen osv. i denne link:
http://www.clh.dk/?id=1474

Kig også gerne under "Nyttige links" som findes på forsiden her på K10 øverst oppe.

Sidst redigeret af curls; 18-07-2010 kl. 11:14.
curls er ikke logget ind   Besvar med citat