Se enkelt indlæg
Gammel 06-07-2010, 08:32   #28
1970girl
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2010
Indlæg: 95
Styrke: 15
1970girl er ny på vejen
Jeg har arbejdet på plejehjem (aftenvagt), på min afdeling var vi 2 st. medarbejdere, jeg fik lave alt på denne afdeling, personlig pleje af beboer, hente mad, dele ud mad til beboer, vaske op, vaske tøj til alle 16 beboer for alt skal vaskes hver dag, vaske gulv med mere. Men min kollega som jeg arbejde med lavet kun noget hvis ledere var på afdeling. Lederen var kun på afdelingen højst en halv time efter jeg starte min aften vagt. Hvis jeg skulle have hjælp til noget på afdelingen, siger min kollega det kan du selv klare. Jeg klage over min kollega til lederen. Men det var jeg som fik fyresedlen!

En dag møder jeg i byen en vikar som arbejde som vikar på denne afdeling med denne dovne kollega. Hun have også problemer med denne kollega som jeg have, hun fik også stoppe at arbejde på denne afdeling på grund af denne dovne kollega.


Med venlige hilsen fra

Fattig Førtids Brøk pensionisten

1970girl




Vi snakker meget om starthjælp og kontanthjælpsloft og dette er også meget vigtige områder og ikke et land som Danmark værdigt.

Dog vil jeg tilføje at fænomenet "brøkpension" er for de allerfleste et ukendt fænomen, en gruppe af mennesker som det er lykkedes regeringen at holde gemt og dermed også glemt.

Dem som laver den danske lov kan brød føde en hel familie!
1970girl er ikke logget ind   Besvar med citat