Emner: Rabat listen
Se enkelt indlæg
Gammel 08-06-2010, 17:23   #17
hansemand
Udmeldt af K10
 
Tilmeldingsdato: 03-06 2010
Indlæg: 126
Styrke: 15
hansemand er ny på vejen
DSB-rabat til begge slags pensionister

Citat:
Oprindeligt indsendt af anetta Se meddelelser
hej med jer på K10


ved ikke om mit spørgsmål passer ind her,men der var startet en tråd her, ang. rabatter mm...
er det rigitigt,at man som Førtidspensionist kan få rabat på rejser,end den oprindelige pris på rejsen, en bekendt fortalte,at det kunne man godt få,som FP... I ved alle her,altid et eller andet tip
ang. det med,at få et billed ID,i sin bank...mod mindre gebyr,den er da super go', være den skulle prøves af aldrig hørt om....
Rejser med DSB, under deres nærmere regler, som kan læses på deres hjemmeside,www.dsb.dk, giver pæn stor rabat uden for de mest brugte rejsedage. Du kan på dit Pensonskontor - måske nu også Borgerservice - hente et dokument, der beviser at du er pensionist, og så blot medbringe et pasfoto til nærmeste DSB-billetkontor/kiosk der laver kort - ogvupti, har du også billedlegitimation, helt uden gebyr, som i banken.

Kortet gælder for ca et år af gangen, og du skal blot hente et nyt pensionsbevis og vise til DSB-kontoret, så fornyes kortet uden problemer.

Det er i blåt plasticomslag, fuldstændig ligesom andre Pendlerkort, Månedskort osv, og kun et lille trykt "pensionist" i det ene hjørne, afslører forskellen for ignoranterne.
hansemand er ikke logget ind   Besvar med citat