Se enkelt indlæg
Gammel 30-05-2010, 19:03   #1
SanneHansen
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 30-05 2010
Indlæg: 134
Styrke: 15
SanneHansen er ny på vejen
? Vedrørende økonomi ved sygemelding/psykisk

Jeg håber, at der sidder én eller flere kolge hoveder herinde, der kan hjælpe mig lidt.

Fakta: Jeg er ansat i en fast stilling som pædagog. Jeg er gift, min mand er politimand og tjener ca 26.000 pr måned. Jeg er medlem af en a-kasse og dagpengeberettiget, men aldrig brugt det. ( Aner ikke om det er relevant:-)) Vi har en datter på 1 år.

I 2004 begyndte jeg at lide af voldsomme angstanfald. Jeg var væk fra mit studie i ca 6 mdr ifb med det. Men fik fortsat su. Jeg fik hjælp af en psykolog, ingen medicin, og fik nogen lunde styr på angsten. Siden har jeg arbejdet og forsørget mig selv. Men jeg kan lige så godt være ærligt og sige, at jeg på ingen måde har haft det godt, haft meget svært ved at passe mit job og har det bare psykisk rigtig dårligt, bliver stresset af arbejde, får mange psykiske symptomer og ja nu også en form for angstanfald igen. JEg ved ikke hvad det er, men jeg kan simpelthen ikke klare det. I skrivende stund passer jeg fortsat mit job og gør det godt, men alt inden i er kaos og jeg føler snart ikke, at jeg kan mere. Det har været 6 hårde hård rent arbejdsmæssigt. JEg har heldigvis en god familie, der hjælper og støtter mig.

MEn nu til mine spørgsmål. Hvor får jeg penge fra, hvis jeg bukker under og ikke kan klare mit job? Hvilke tiltag vil der typisk blive gjort for sådan en som mig?
SanneHansen er ikke logget ind   Besvar med citat